Antena 3 CNN Show Showbiz Răspunsul lui Daniel Buzdugan pentru un ascultător care l-a certat la Radio ZU. ”A rămas fix la momentul ala ...”

Răspunsul lui Daniel Buzdugan pentru un ascultător care l-a certat la Radio ZU. ”A rămas fix la momentul ala ...”

Daniel Buzdugan a relatat pe Facebook, într-o postare, cum a fost mustrat la Radio Zu de un ascultător revoltat că și-a permis să facă comentarii despre centura de siguranță, deși nu are permis de conducere.

Buzdugan a descris discuția avută la radio cu o fetiță de 5 ani care nu purta centura în mașină, ”certându-i” pe părinții care își expun astfel copiii la pericolele din trafic.

”Un ascultator revoltat mi-a sugerat sa nu mai comentez despre centura de siguranta, pt. ca nu am carnet de conducere :))) Doamne ce aberatie! SA SPUI CUIVA CA DACA NU ARE PERMIS NU ARE VOIE SA SUSTINA PURTAREA CENTURILOR DE SIGURANTA E CA SI CUM AI SPUNE ALTCUIVA CA N-ARE DREPTUL SA SUSTINA BOLNAVII DE CANCER, DACA NU ARE CANCER! Ce gandire ingusta au unii cetateni... Au ramas fix la momentul ala din copilarie cand spuneau: ,,hai, fiecare la scara lui, ce cauti la scara mea!" Mici, rai si frustrati! Nicolae Steinhardt spunea asa: ,,Nicaieri si niciodata nu ne-a cerut Hristos sa fim prosti. Ne cheama sa fim buni, blanzi si cinstiti, smeriti cu inima, dar nu tampiti.", scris Buzdugan pe Facebook.

 

 

 

Subiecte în articol: Radio ZU Daniel Buzdugan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște