Antena 3 CNN Actualitate Reușise să fugă cu 920 de milioane de dolari, dar a făcut imprudența vieții sale în Brașov. Cum au reușit românii să captureze un urmărit internațional

Reușise să fugă cu 920 de milioane de dolari, dar a făcut imprudența vieții sale în Brașov. Cum au reușit românii să captureze un urmărit internațional

Rafael Garay fost dat dispărut de autorităţi pe 12 septembrie 2016, după ce ar fi fugit cu 920 de milioane de dolari. A fost căutat în Franţa, Thailanda şi Olanda, iar la finele lunii septembrie ar fi fost localizat în România după ce a depus actele necesare pentru a se căsători. Vineri seara a fost prins la Braşov, potrivit adevarul.ro.

Garay a spus că pleacă să se trateze de cancer la creier. Bărbatul a dispărut fără a returna circa 920 de milioane de dolari celor 36 de persoane care au investit în compania Think&Co, deţinută de economist şi pe care ar fi închis-o înainte de a pleca la „tratament”, potrivit unor informaţii publicate pe site-ul La Tercera.

Garay a dispărut pe 12 septembrie, autorităţile din Chile emiţând o alertă galbenă de persoană dispărută. Economistul Rafael Garay (40 de ani) anunţa în iunie 2016 că a fost diagnosticat cu cancer de creier în fază terminală şi că firma sa de consultanţă Think&Co este în proces de lichidare, astfel că va da toţi înapoi banii clienţilor săi şi va închide compania.

„Cu ceva timp în urma am fost depistat cu glioblastom. Aceasta este o tumoră, un tip de cancer de creier. (...) În urmă cu 21 de zile am renunţat la toată munca mea şi la toate activităţile mele pentru a mă concentra doar asupra bolii. Investitorii mei vor îşi vor primi toţi banii cu profit. Părăsesc mass-media. Părăsesc totul. (...) Este un moment foarte dificil, însă sper să vorbesc cu fiecare dintre voi în zilele următoare”, se arată într-un mesaj din luna iunie a lui Garay.

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile