Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer fără permis din Suceava a sunat la 112 să anunţe că nu poate conduce din cauza unor animale

Un şofer fără permis din Suceava a sunat la 112 să anunţe că nu poate conduce din cauza unor animale

Un şofer fără permis din Suceava s-a ales cu dosar penal după ce a sunat la 112 să anunţe că nu poate conduce maşina din cauza unor animale care blocau o şosea.

de Alin Tarnovschi    |   

Totul s-a întâmplat marţi noapte, în jurul orei 23.45, atunci când bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunţat că drumul judeţean pe care se afla era blocat de animale.

Şoferul se afla cu maşina la ieşire din comuna Arbore, către Cajvana, pe DJ 178.

Poliţiştii s-au deplasat în zonă şi l-au găsit pe şoferul reclamant, aflat la volanul unui autoturism marca Ford. Tânărul le-a explicat agenţilor că a ieşit la plimbare cu maşina, împreună cu fratele său, însă mai multe animale blocau drumul.

Din nefericire pentru el, agenţii i-au cerut documentele şi astfel au aflat că tânărul nu avea permis de conducere, notează monitorulsv.ro.

În faţa poliţiştilor, şoferul a recunoscut că nu deţine permis de conducere şi chiar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Drept urmare, el a fost condus la sediul Poliţiei, acolo unde i-a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Subiecte în articol: Solca Suceava
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania