Antena 3 CNN Externe Tekashi 6ix9ine, bătut cu bestialitate într-o saună din Los Angeles. Rapperul este așteptat să cânte la un festival din România, în aprilie

Tekashi 6ix9ine, bătut cu bestialitate într-o saună din Los Angeles. Rapperul este așteptat să cânte la un festival din România, în aprilie

Rapperul american Tekashi 6ix9ine a ajuns de urgență la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de un grup de bărbați, în sauna unei săli de fitness din Los Angeles.

de Mia Lungu    |   

Tekashi 6ix9ine a fost bătut cu sălbăticie de un grup de bărbați într-o sală de sport din sudul Floridei. Acesta a suferit răni atât de grave încât controversatul rapper a fost transportat de urgență la spital cu ambulanța.

Avocatul lui 6ix9ine, Lance Lazzaro, a declarat, pentru publicația TMZ, că rapperul a fost marți în saună, la o sală de fitness din Los Angeles, când brusc a fost atacat de mai mulți indivizi, fără avertisment.

Lazzaro spune că 6ix9ine a încercat să riposteze, dar atacatorii erau prea mulți. Aceștia l-au bătut cu sălbăticie înainte de a fugi. Lance notează că 6ix9ine nu avea agenți de securitate cu el în momentul atacului.

Personalul de la sala de sport a auzit zarva și a anunțat imediat un manager. La fața locului au fost chemați apoi Poliția și echipaje de salvare, iar rapperul a fost transportat cu ambulanța la spital.

Citește și: Bătrân blocat în trafic şi bătut fără milă pentru că ar fi condus prea încet, în Hunedoara

Artistul are mai multe tăieturi și umflături pe față și ar fi suferit leziuni grave în zona mandibulei, a coastelor și a spatelui, potrivit TMZ.

Pe rețele sociale a apărut un videoclip în care mai mulți bărbați îl lovesc cu pumnii și cu picioarele pe cântăreț, în timp ce acesta zace pe podeaua unei băi.

Tekashi 6ix9ine este așteptat să susțină un concert în România, între 27 și 30 aprilie, la festivalul Beach Please din Costinești.

Subiecte în articol: Tekashi 6ix9ine rapper
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai