Antena 3 CNN Actualitate Teorie halucinantă despre manifestațiile împotriva amnistiei și grațierii. ''ONG-uri care iau bani mulţi, ataşate la Doi şi-un sfert''

Teorie halucinantă despre manifestațiile împotriva amnistiei și grațierii. ''ONG-uri care iau bani mulţi, ataşate la Doi şi-un sfert''

Alina Mungiu-Pippidi are dubii că protestele ar fi organizate de societatea civilă și sugerează că protestarii ar fi de fapt mobilizați de serviciile secrete.

"Societatea civilă reală nu are capacitatea de mobilizare pe reţelele sociale de o asemenea amploarea şi cu o reacţie atât de rapidă”, a afirmat Alina Mungiu-Pippidi. "Sunt ONG-uri care iau bani mulţi şi sunt ataşaţi pe lângă un Doi şi-un sfert, de exemplu”, a spus politogologul într-o emisiune TV.

Potrivit acesteia, protestatarii care au manifestat împotriva exploatării de la Roșia Montană au primit un număr uriaș de amenzi, în vreme ce în cazul altor proteste, pe care le bănuiește că nu au pornit de la societatea civilă, nu au existat amenzi sau alte probleme.

Mii de persoane au protestat miercuri seară în mai multe oraşe din ţară, inclusiv în Capitală, faţă de ordonanțele de urgență pentru grațiere și amnistie acuzând că beneficiarii ar fi oamenii politici condamnaţi penal.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"