Antena 3 CNN Show Un cunoscut show TV devine istorie după 14 ani

Un cunoscut show TV devine istorie după 14 ani

Celebrul show de televiziune American Idol a fost oficial închis. După 15 sezoane în care au descoperit talente noi și le-au promovat atât de mult, încât participanții care au ajuns în finală sunt acum mari vedete peste ocean, producătorii emisiunii de televiziune au decis să pună capăt producției. 

”Nu a fost o decizie ușoară să închidem show-ul. American Idol a fost o parte vitală pentru FOX (televiziunea care difuzează producția), iar noi, producătorii, am discutat foarte mult despre viitorul show-ului. Într-un final, am ajuns la concluzia că e mai bine să încheiem filmările, să dăm producției un final pe care îl merită. Din acest motiv, am decis să facem finalul într-un mod special, să celebrăm acest capăt de drum”, susține unul dintre directorii postului de televiziune american FOX, Gary Newman, potrivit ew.com. 

În ultima ediție a ultimului sezon, dofuzată vineri, despărțirea de telespectatori a fost realizată printr-un show TV de zile mari, cu multe momente extrem de emoționante, revenirea unor câștigători pe scenă, dar și cu moment muzicale ale juraților.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Anunţ de la MAI. Nimeni nu trebuie să se mai prezinte fizic la ghişeu