Antena 3 CNN Actualitate Social Un sat întreg din Prahova a rămas fără pensii, după ce poștașul ar fi fost jefuit. Polițiștii au făcut o descoperire surprinzătoare

Un sat întreg din Prahova a rămas fără pensii, după ce poștașul ar fi fost jefuit. Polițiștii au făcut o descoperire surprinzătoare

Un poştaş din Prahova susţine că a fost atacat la drumul mare, iar hoţii au fugit cu banii de pensii. Acesta le-a povestit poliţiştilor că doi bărbaţi l-au ameninţat cu un cuţit şi i-au luat geanta în care avea pensiile oamenilor. Poliţiştii au însă suspiciuni cu privire la acuzele poştaşului.

Vorbim despre mai multe suspiciuni în cazul poștașului de 30 de ani, care susține că a fost jefuit în timp ce mergea cu pensiile oamenilor în localitatea Nedelea. Cea care a unat la 112, spun surse apropiate, este chiar mama victimei care a declarat că fiul ei a fost lovit de cei doi indivizi care l-a somat să deschidă geamul și ar fi furat geanta cu bani.

Vorbim despre 400.000 de lei ce reprezentau pensiile oamenilor. Avem informații potrivit cărora, poștașul nu au știut cum să le explice anchetatorilor și nu a știu cum să îi ajute cu portretul robot al celor doi presupuși hoți.

Se fac cercetări pentru tâlhărie calificată. Conform unor informații pe surse, se pare că poștașul era un împătimit al jocurilor de noroc.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania