Antena 3 CNN Externe Viața Prințului George se va schimba radical după ce va împlini 12 ani. Ce reguli va trebui să respecte

Viața Prințului George se va schimba radical după ce va împlini 12 ani. Ce reguli va trebui să respecte

Kate Middleton și prințul William au dezvăluit că au încercat să îi ofere prințului George o viață cât mai normală, însă după ce va mai crește, cel mai probabil de la vârsta de 12 ani, viața micului prinț George se va schimba radical.

Micul prinț George va fi nevoit să urmeze exemplul tatălui său,  prințul William, care spre deosebire de fratele lui mai mic, prințul Harry, este nevoit să respecte mai multe reguli, fiind al doilea moștenitor al coroanei britanice, în ordinea sucesiunii la tron, după tatăl lor.

Până la vârsta de opt ani va trebui să poarte pantaloni scurți. După ce va împlini această vârsta, va avea voie să apară în public în pantaloni lungi, ceea ce va simboliza faptul că a crescut.

De asemenea, el nu va avea voie să păstreze cadourile primite de la public. De la vârsta de 12 ani nu va mai avea voie să călătorească împreună cu tatăl lui, prințul William. Această regulă ține de o tradiție veche care spune că doi moștenitori direcți ai tronului nu au voie să zboare împreună în același avion. A fost introdusă pe vremea când zborurile nu erau așa de sigure ca acum. De asemenea, i se va interzice să dea autografe, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Subiecte în articol: Printul George reguli
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are