Antena 3 CNN Actualitate Social Victima lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea: M-am trezit în casa lui. Mă durea tot corpul și mă simțeam rău

Victima lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea: M-am trezit în casa lui. Mă durea tot corpul și mă simțeam rău

Una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a rupt tăcerea după multe luni în care a ținut în suflet un secret extrem de dureros. Ea l-a contactat pe bunicul Luizei Melencu, tânăra răpită de monstrul din Caracal în primăvara anului trecut, și i-a povestit cum a fost luată cu forța de pe stradă de bărbatul care a șocat întreaga Românie, dar și alte state.

”Am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea”, a scris adolescenta în mesajul trimis pe Facebook.

“Eu mergeam pur şi simplu pe trotuar şi a oprit o maşină lângă mine şi m-a întrebat dacă merg cu ocazia. Era Dincă. Am spus nu, să îşi vadă de drum. Dar a venit lângă mine şi mi-a pus ceva la nas şi am adormit după…

M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul şi mă simţeam rău, dar mai era o fată. Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea. Avea 12 ani, deci nu mi-a venit să cred…”, a mai povestit Maria, o a treia victimă a lui Gheorghe Dincă.

Fetele abuzate de Dincă au început să vorbească

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație