Antena 3 CNN Show Showbiz X Factor. Apariție surpriză: Cine a ajutat-o pe Delia să împodobească bradul

X Factor. Apariție surpriză: Cine a ajutat-o pe Delia să împodobească bradul

X FACTOR. DELIA, ajutată să împodobească bradul. Vinerea aceasta, pe 23 decembrie, de la 20.30, Antena 1 difuzează live marea finală „X Factor”. Este o săptămână plină de emoii pentru cei patru concureni ajuni în această etapă, dar i de surprize frumoase. i pentru că suntem în preajma Crăciunului, acetia au parte i de momente de tihnă petrecute alături de mentorii lor. Aa se face că Delia a inut neapărat să îi ia pe Raul i pe Alex la a acasă, pentru a o ajuta să împodobească bradul de Crăciun. Distracia a fost maximă pentru că cei trei s-au chinuit să decoreze un brad foarte, foarte înalt i a fost nevoie la un moment dat de o scară pentru a le uura misiunea. Mai mult decât atât, Delia i-a propus să meargă cu colindul i zilele acestea i-a luat finalitii cu ea la toate emisiunile radio la care a fost invitată, pentru a cânta împreună.

X FACTOR. i pentru Olga, concurenta lui Carla’s Dreams, surprizele sunt copleitoare. Micua basarabeancă ajunsă în show-ul de la Antena 1 aproape că nu poate crede ce i se întâmplă. La numai 15 ani s-a împrietenit cu mentorul ei, este înconjurată de vedete care o suin i care îi transmit mereu mesaje de încurajare, aa cum se întâmplă cu cei de la The Motans, Nicoleta Nucă sau Andreea Bălan.

X FACTOR. Marcel Roca, finalistul lui Horia Brenciu, a fost vizitat la repetiii, de Diana Munteanu, partenera de prezentare a lui Horia în show-ul „Uniplay”, care începe la Antena 1 pe 25 decembrie, de la 20.00. Mai mult, Marcel are o adevărată armată de fane cucerite pe Facebook i care au venit în platoul emisiunii să-l susină.

X FACTOR. DELIA, ajutată să împodobească bradul. Vinerea aceasta, de la 20.30, la „X Factor” se alege marele câtigător al celui de-al aselea sezon. Se anună o ediie live spectaculoasă, cu duete surpriză i multă muzică bună.

Subiecte în articol: Delia brad X Factor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere