Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Candidatul PDL la Primăria Târgu-Jiu, în prima zi de campanie electorală

Candidatul PDL la Primăria Târgu-Jiu, în prima zi de campanie electorală

Candidatul PDL la Primăria Târgu-Jiu, în prima zi de campanie electorală
Sursa foto: Foto: radioinfinit.ro
17 Mai 2012   •   16:54

Candidatul Partidului Democrat Liberal (PDL) Gorj la funcţia de primar al Municipiului Târgu-Jiu, Eduard Berca, va merge, joi, la o întâlnire cu cetăţenii din cartierul 9 Mai, a declarat acesta, joi, într-o conferinţă de presă.

„În baza unui contract cu Poşta Română, o să trimit 10.000 de scrisori de intenţie, prin care să mă prezint, să îmi prezint statutul social, rezultatele în cei peste 15 ani de activitate profesională. Sper ca până vineri, aceste scrisori să ajungă la destinatari. Astăzi începem deplasările în teritoriu, aştept să mă întâlnesc cu oamenii, să îmi pună întrebări, să ne cunoaştem, pentru că mi-aş dori ca la sfârşitul campaniei să redactăm o carte a doleanţelor cetăţenilor. Am avut o mare surpriză, cât de mulţi tineri au vrut să vină să stăm de vorbă şi vor să ne sprijine în campania electorală, pentru că vor să se schimbe ceva în oraş. Astăzi vom avea prima ieşire, va fi în zona 9 Mai“, a precizat, joi, candidatul PDL la Primăria Târgu-Jiu, Eduard Berca, citat de Agerpres.

El a mai spus că este nemulţumit de faptul că afişele sale sunt rupte de pe panouri şi le-a cerut poliţiştilor locali să îşi facă treaba cu simţ de răspundere.

„Materiale noastre de propagandă sunt distruse în mod repetat - aş da exemplu panourile de la Casa de Cultură şi de la gară, unde afişele noastre sunt rupte - şi aici nu putem da vina pe ploaie. Este o dovadă foarte clară că cineva a făcut-o cu intenţie. Dacă aceia care fac lucrul ăsta îşi doresc un afiş cu mine personal, am mii de afişe şi pot să le dau şi autograf“, a mai spus Eduard Berca.


×
Subiecte în articol: campanie electorala pdl
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close