Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Gheorghe Ştefan (PDL): Poliţişti şi ofiţeri ai serviciilor secrete intimidează candidaţii A.P.E.L.

Gheorghe Ştefan (PDL): Poliţişti şi ofiţeri ai serviciilor secrete intimidează candidaţii A.P.E.L.

Gheorghe Ştefan (PDL): Poliţişti şi ofiţeri ai serviciilor secrete intimidează candidaţii A.P.E.L.
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Mai 2012   •   17:56

Ofiţeri de poliţie dar şi de la serviciile secrete au fost trimişi de actuala putere în judeţul Neamţ pentru a intimida candidaţii şi alegătorii alianţei A.P.E.L., formată din PDL, UNPR şi PNŢCD, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, primarul Gheorghe Ştefan, co-preşedintele A.P.E.L.

„În această campanie electorală, sunt trimişi comisari de poliţie de la Bucureşti şi de la serviciile secrete care urmăresc candidaţii PDL şi APEL, şi adunările noastre electorale. Apoi trimit poliţişti care intimidează persoanele care ne găzduiesc şi ar vota cu APEL. S-a întâmplat şi la Piatra Neamţ şi la Târgu Neamţ şi la Bicaz“, a declarat primarul Gheorghe Ştefan, citat de Agerpres.

Vicepreşedintele PDL a dat şi câteva exemple despre poliţiştii care sunt implicaţi în campania electorală.

„La Târgu Neamţ, poliţiştii păzeau pe cei care puneau afişe ale USL. La Oniceni, poliţiştii împărţeau materiale cu USL. Când am sunat la 112 spuneau că este o acţiune de împărţire a unor materiale informative, dar avem martori că dădeau şi materiale electorale ale USL“, a adăugat Gheorghe Ştefan.

Primarul municipiului Piatra Neamţ susţine că prin aceste acţiuni se încearcă intimidarea candidaţilor şi alegătorilor şi a catalogat actuala putere ca fiind 'una comunistă'.

„Lucrurile acestea se vor întoarce ca bumerangul. Oricât ar fi de pătrată roata, tot se mai învârte“, a declarat Gheorghe Ştefan.


×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close