Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Mugur Mihăescu: Propunerea lui Atănăsoaei este de domeniul SF

Mugur Mihăescu: Propunerea lui Atănăsoaei este de domeniul SF

Mugur Mihăescu: Propunerea lui Atănăsoaei este de domeniul SF
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Iun 2012   •   18:26

Candidatul independent la Primăria Sectorului 5 Mugur Mihăescu a respins vineri categoric propunerea contracandidatului său din partea PDL, Mihai Atănăsoaei, de a-i oferi acestuia voturile sale cu scopul de a-l învinge pe Marian Vanghelie, propunere pe care a apreciat-o ca fiind 'de domeniul SF-ului', informează Agerpres.

„Lumea începe să abereze şi îi las în pace. Ei vor voturi politice, nu îi interesează să fie primari. Nu ăsta este interesul lor, interesul lor este să manipuleze sondaje, oricare altul ca să poată să fure toţi de la mine, pentru ca să-şi arate puterea în partide. Eu sfătuiesc lumea să iasă la vot cu nemiluita. Se încearcă o manipulare de doi lei, că oamenii ăştia nu au niciun gând pentru primărie. Au demonstrat 22 de ani ce pot să facă partidele lor. Această propunere o consider de domeniul SF-ului“, a declarat Mihăescu.

 
Mihai Atănăsoaei, candidatul PDL la Primăria Sectorului 5, le-a cerut vineri contracandidaţilor săi Mugur Mihăescu şi Corin Romanescu să-l susţină pentru câştigarea alegerilor locale. El a argumentat cu datele unui sondaj de opinie potrivit căruia în acest moment se află pe locul al doilea în preferinţele electoratului, după Marian Vanghelie.
 
„Sondajul asumat de mine arată următorul lucru: Marian Vanghelie - 48,6%, Mihai Atănăsoaei - 25,9%, Mugur Mihăescu - 13,6%, Corin Romanescu - 7,3%, alt candidat - 5,1%“, a susţinut Mihai Atănăsoaei.
 
Potrivit acestuia, 'Vanghelie scade, Atănăsoaei creşte' şi, prin urmare, 'împărţirea voturilor celor nemulţumiţi de Vanghelie nu face decât să-i sporească acestuia şansa pentru al patrulea mandat'.
 
„Dacă, în schimb, cetăţenii vor vota raţional, polarizând votul în jurul candidatului aflat pe poziţia a doua, Marian Vanghelie pierde. În acest context, mă aştept şi de la ceilalţi candidaţi, domnul Romanescu, domnul Mihăescu, să dovedească clar că le pasă de sectorul 5 venind deschis alături de mine“, a afirmat Atănăsoaei.
 
Şi candidatul UNPR la Primăria Sectorului 5, Corin Romanescu, a respins categoric propunerea lui Mihai Atănăsoaei de a se alia cu scopul de a-l învinge pe Marian Vanghelie. El a declarat că este gata să accepte efectuarea a trei sondaje la trei instituţii separate pentru a le demonstra contracandidaţilor săi că este pe primul loc în preferinţele oamenilor.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close