Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Sibiu: Candidatul PDL pentru preşedinţia CJ şi-a comandat un autocar de campanie

Sibiu: Candidatul PDL pentru preşedinţia CJ şi-a comandat un autocar de campanie

Sibiu: Candidatul PDL pentru preşedinţia CJ şi-a comandat un autocar de campanie
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Mai 2012   •   16:15

Candidatul PDL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, deputatul Cornel Ştirbeţ şi-a prezentat miercuri oficial maşina de campanie, un autocar, pe care a lipit fotografia sa, şi-a scris numele şi crezul său, Sibiul - Regiune, informează Agerpres.

Cornel Ştirbeţ a anunţat că aceasta este maşina cu care el călătoreşte în campanie pentru a se întâlni cu alegătorii. Candidatul PDL pentru preşedinţia CJ şi-a comandat şi o melodie populară pentru campanie, o Jiană din Mărginimea Sibiului, al cărei refren, este 'Ştirbeţ, preşedinte'.

Ştirbeţ are ca principal proiect electoral, înfiinţarea Regiunii Sibiu, cu capitala la Sibiu, care să cuprindă trei judeţe, Sibiul, Alba şi Mureşul. O altă dorinţă a lui Cornel Ştirbeţ se referă la o 'revoluţie' în administraţie, la reducerea birocraţiei.

„În afara maşinilor scumpe, a dotării sediilor la nivel occidental, a înlocuirii maşinilor de scris cu calculatoare, nu s-au înregistrat mari schimbări în modul de funcţionare a organelor administraţiei locale, în activitatea propriu-zisă şi în raporturile cu cetăţenii. Birocraţia excesivă, cheltuielile făcute cu generozitate din banii alocaţi de la bugetul de stat (de cele mai multe ori cu justificări jenante), creşterea de câteva ori a schemelor de personal, prin angajarea rudelor sau a clienţilor politici, care ulterior au căpătat statut de funcţionari publici, sunt doar câteva din racilele actualei administraţii locale“, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, deputatul PDL, candidat la preşedinţia CJ Sibiu.

Cu acest prilej, Cornel Ştirbeţ a adresat şi o serie de atacuri la adresa preşedintelui PSD, copreşedinte al USL, premierul Victor Ponta. Ştirbeţ a mai spus şi că în urmă cu patru ani, candidatul PDL la preşedinţia CJ Sibiu, actualul senator Ion Ariton, fost ministru al Economiei, a fost dezavantajat în cursa electorală, fiindu-i anulate foarte multe voturi.


×
Subiecte în articol: candidat pdl autocar
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close