Tudor Chiuariu: Votul e singura armă împotriva dezamăgirii şi a celor care vor să dezbine

de G.S.    |    09 Dec 2012   •   12:50
Tudor Chiuariu: Votul e singura armă împotriva dezamăgirii şi a celor care vor să dezbine Foto: INTACT Images

Fostul ministru liberal al Justiţiei, Tudor Chiuariu, a declarat că votul e singura armă împotriva dezamăgirii şi a celor care vor să dezbine, el votând "pentru o politică făcută cu respect pentru oameni, pentru redeschiderea spitalelor, pentru reconstrucţia şcolilor, pentru o justiţie dreaptă".
   
Tudor Chiuariu, candidat al USL pentru Senat în Colegiul nr. 2 din Mehedinţi, a votat, duminică, în oraşul Baia de Aramă, la Grupul Şcolar "Constantin Brâncoveanu".
   
"Am venit să votez aici la Baia de Aramă, pentru a-i încuraja pe românii care trăiesc în zone afectate de zăpadă, de ploi, de viscol, să vină la vot. Votul e singura armă împotriva dezamăgirii şi a celor care vor să ne dezbine. Suntem mulţi, am dovedit că suntem uniţi şi vom învinge şi vremea nefavorabilă. Mehedinţean e cel care face ceva pentru Mehedinţi. Am votat pentru viitorul Mehedinţiului, pentru o schimbare în bine, pentru locuri de muncă, pentru proiectele primarilor, care sunt alături de noi, iar noi vom fi, prin votul mehedinţenilor, de mâine, alături de ei", a declarat Chiuariu, după ieşirea de la  urne.
   
Tudor Chiuariu a precizat că a votat "cu încredere pentru o politică făcută cu respect pentru oameni, pentru redeschiderea spitalelor, pentru reconstrucţia şcolilor, pentru o justiţie dreaptă".

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

Parteneri
x close