Antena 3 CNN Coronavirus A escaladat în fiecare seară zidul spitalului la care era internată mama lui cu COVID-19. "Am vrut să fiu cu ea în ultimele momente de viață"

A escaladat în fiecare seară zidul spitalului la care era internată mama lui cu COVID-19. "Am vrut să fiu cu ea în ultimele momente de viață"

Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut mama din cauza infecției cu coronavirus. Gestul său pentru a-și vedea mama în ultimele ei zile a impresionat o lume întreagă.

A escaladat în fiecare seară zidul spitalului la care era internată mama lui cu COVID-19. "Am vrut să fiu cu ea în ultimele momente de viață"
Sursa foto: Twitter
de Claudia Simion    |    23 Iul 2020   •   08:25

Femeia a fost confirmată cu noul virus, starea ei s-a înrăutățit și a ajuns la spital. Fiul ei a escaladat în fiecare seară zidul spitalului pentru a ajunge la fereastra unde se afla femeia, deși medicii i-au interzis să o vadă. Tânărul a mărturisit că a vrut să fie alături de ea în ultimele zile.

Scena aceasta s-a repetat timp de aproape o săptămână, până când mama lui a murit.

Jihad Al-Suwaiti a făcut toate eforturile necesare pentru a ajunge la mama lui, în vârstă de 73 de ani, internată la spitalul Hebron din Palestina. Femeia suferea de leucemie, iar în momentul în care a fost confirmată cu COVID-19, starea ei s-a agravat foarte rapid.

Mărturisirile emoționante ale tânărului

„Am fost cu ea chiar și în ultimele ei momente de viață. Chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul, potrivit Il Messaggero.

Mohamad Safa, diplomat ONU, a fost și el extrem de impresionat de gestul băiatului, astfel că a publicat în spațiul virtual o fotografie cu acesta stând la fereastra mamei sale.
 

×
Subiecte în articol: Palestina coronavirus spital
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close