Antena 3 CNN Coronavirus Anunț de ultimă oră al premierului Orban: Când și cum se va purta masca în aer liber

Anunț de ultimă oră al premierului Orban: Când și cum se va purta masca în aer liber

Ludovic Orban vine cu un nou anunț pentru români. Premierul PNL a mărturisit că măsura de purtare a măștii în aer liber este una care va fi luată de către Comitetele Județene pentru Situații de Urgență și se va impune doar în anumite zone.

Anunț de ultimă oră al premierului Orban: Când și cum se va purta masca în aer liber
Sursa foto: hepta
de Maria Sabu    |    28 Iul 2020   •   11:20

„Singurele discuții sunt legate de limitarea programului la cluburi și la terase, dar numai în anumite zone, unde nivelul de răspândire e mai mare. Deci nu peste tot, nu la nivel național.

E vorba de măsuri mai clare legate de plajă, unde există risc epidemiologic mare. Acolo, propunerea este să fie regula de distanțare aplicată tuturo

Mi s-a semnalat că în Galați sau Brăila, pe faleză este foarte aglomerat.

De asemenea, în piețe sau în locuri unde se așteaptă, locuri în care distanțarea nu este posibil. În aceste locuri s-ar putea lua măsura de a fi obligatorie purtarea măștii și în aer liber.”, susține Premierul.

Analize atente pentru decizia finală. Restaurantele se deschid doar când vom avea mai puține cazuri

”Comitetele Județene pentru Situații de Urgență vor lua măsura în urma unei analize foarte atente și numai în anumite zone, în anumite intervale orare.

La nivelul municipiului București se va face o analiză de către Comitetul local și se vor impune măsurile necesare.”, a spus Ludovic Orban.

De asemenea, premierul României a susținut că restaurantele se deschid doar în momentul în care vom avea mult mai puține cazuri.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban mască
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close