Antena 3 CNN Coronavirus Avertisment de la dr. Emilian Imbri: ”Urmează valul 4. Am pierdut bătălia cu virusul”

Avertisment de la dr. Emilian Imbri: ”Urmează valul 4. Am pierdut bătălia cu virusul”

Fostul manager al Spitalului ”Victor Babeş” din Capitală, Emilian Imbri, crede că lupta cu virusul a fost pierdută și este de părere că urmează valul patru al pandemiei.

Avertisment de la dr. Emilian Imbri: ”Urmează valul 4. Am pierdut bătălia cu virusul”
de Andreea Cigolea    |    17 Apr 2021   •   18:19

Oamenii au început să se relaxeze în faţa coronavirusului, nu merg să se vaccineze și astfel cazurile cresc în fiecare zi. 

”Bătălia cu virusul am pierdut-o. Ce se întâmplă acum e triumful virusului, să ştiţi. Faptul că spuneţi că nu sunt locuri, că... Ştiţi ce se întâmplă în momentul de faţă? Şi dacă scoatem din depozite, din rezervele care sunt în România, dacă scoţi paturile şi ventilatoarele alea şi le pui pe aleile spitalului şi spui am 2000 de paturi ATI şi sunt ocupate 1500. Pe alea 500 nu are cine să le manevreze. Aici este problema”, a mai declarat Imbri.

Ce se întâmplă acum este ”triumful virusului”

”Toţi suntem relaxaţi. Ştiţi ce este paradoxal în această ţară? Într-o relaxare generală se luptă îngrozitor pentru relaxare. În Piaţa Victoriei vin oameni fără mască care urlă toţi nu vrem mască, şi nu au purtat niciodată. Vin bolnavii care se internează în stare gravă şi recunosc, eu nu am purtat mască niciodată, am crezut că e o prostie  şi uite unde am ajuns, doctore, salvează-ma. Sigur că nu poţi să te joci cu cuvintele astea.  Că uite se relaxaeză Anglia. Dar cât a stat Anglia? De câteva ori a stat şi s-a vaccinat”, a declarat Emilian Imbri la Digi24.

×
Subiecte în articol: Emilian Imbri
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close