Antena 3 CNN Coronavirus Bunică de 100 de ani din Neamț, vaccinată cu doza trei: "Ce m-a ţinut în viaţă a fost încrederea în medici"

Bunică de 100 de ani din Neamț, vaccinată cu doza trei: "Ce m-a ţinut în viaţă a fost încrederea în medici"

Maria Pantazi, o femeie în vârstă de 100 ani din Piatra-Neamţ, şi-a făcut, marţi, doza booster de vaccin împotriva COVID-19.

Bunică de 100 de ani din Neamț, vaccinată cu doza trei: "Ce m-a ţinut în viaţă a fost încrederea în medici"
Sursa foto: Prefectura Neamt
de Mia Lungu    |    23 Noi 2021   •   21:12

Potrivit Prefecturii Neamţ, vaccinarea s-a realizat la domiciliul femeii după ce aceasta a solicitat prezenţa unei echipe medicale.

"De-a lungul vieţii am fost o persoană bolnăvicioasă, am avut meningită pe vremea când antibioticele erau rare, am avut hepatită, am suferit cu rinichii şi de peste 20 ani am o bronşită cronică obstructivă.

Dar ceea ce m-a ţinut în viaţă a fost încrederea în medici şi medicamente. La vârsta noastră sunt foarte importante şi necesare. M-am vaccinat pentru că vreau să mă păzesc singură de boala.

Nu prea ştiu ce fac alţii, nu pot controla ce vor sau nu, ce fac sau nu. Aşa că fiecare îşi are grija lui", a spus Maria Pantazi.

Prefectul George Lazăr a fost la domiciliul acesteia şi a felicitat-o pentru faptul că şi-a făcut doza booster.

"Pentru dânsa, vaccinul ţine de normalitate. Aşa că astăzi, în urma solicitării pe care a făcut-o, doamna Maria Pantazi a primit doza booster a vaccinului anti-COVID.

Îmi doresc ca în comunitatea noastră să existe mai mulţi oameni care să se gândească, în primul rând, la sănătatea lor. Să înţeleagă că efectele trecerii prin boală pot fi unele grave, că pot rămâne cu sechele. Să înţeleagă că cea mai uşoară formă de protecţie este vaccinul", a declarat prefectul.

×
Subiecte în articol: bunica 100 de ani Neamţ vaccinată doza trei
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close