Antena 3 CNN Coronavirus Țara care ar putea reintroduce restricțiile anti-COVID. A crescut numărul de cazuri de infectare

Țara care ar putea reintroduce restricțiile anti-COVID. A crescut numărul de cazuri de infectare

Israelul, care se confruntă în ultimele săptămâni cu o creştere a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus, a înregistrat luni peste 10.000 de rezultate pozitive la teste.

Țara care ar putea reintroduce restricțiile anti-COVID. A crescut numărul de cazuri de infectare
Sursa foto: Hagen Hopkins/Getty Images
de Silvia Preda    |    20 Iun 2022   •   20:58

Guvernul ia în calcul reintroducerea unor restricţii, informează EFE. 168 de pacienţi infectaţi sunt internaţi în stare gravă, ceea ce reprezintă o creştere de 95% comparativ cu săptămâna trecută.

După creşterea progresivă a numărului de cazuri de infectare, Guvernul evaluează introducerea unor măsuri restrictive care fuseseră anulate, precum utilizarea măştilor de protecţie în spaţii închise.

De la începutul pandemiei, 4,2 milioane de persoane din cei peste 9 milioane de locuitori din Israel au contractat virusul

Potrivit media locale, autorităţile israeliene au în vedere totodată implementarea vaccinurilor împotriva COVID-19 în cazul bebeluşilor şi copiilor preşcolari, după ce Statele Unite au autorizat posibilitatea de a începe vaccinarea la aceste grupe de vârstă.

Ultimul val de infectări din Israel a fost cu varianta Omicron.

×
Subiecte în articol: Israel COVID-19 coronavirus
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close