Antena 3 CNN Coronavirus Costel Alexe: Am decis să mă implic direct. Ministerul pune la dispoziție sute de camere pentru carantină

Costel Alexe: Am decis să mă implic direct. Ministerul pune la dispoziție sute de camere pentru carantină

Costel Alexe, ministrul Mediului, a declarat că a decis să se implice direct în criza provocată de coronavirus și ministerul pune la dispoziție sute de camere pentru implementarea măsurilor de carantină.

Costel Alexe: Am decis să mă implic direct. Ministerul pune la dispoziție sute de camere pentru carantină
Sursa foto: Facebook/ Costel Alexe
14 Mar 2020   •   08:55

Mai concret, Costel Alexe vorbește despre "214 camere cu baie proprie pe tot cuprinsul țării, la nivelul cantoanelor, centrelor și hotelului Romsilva, plus alte 123 de camere ce aparțin de Apele Române".

"Lucrez în izolare, de acasă. Și azi e o zi plină, care încă nu s-a terminat. Înțeleg neliniștea celor peste 15 mii de români aflați în izolare sau carantină. Ca orice om, îmi fac griji pentru familia mea și pentru prieteni, colegi și toți cei afectați.

Tocmai de aceea am hotărât ca ministerul să se implice direct și să pună la dispoziție, pentru implementarea măsurilor de carantină, 214 camere cu baie proprie pe tot cuprinsul țării, la nivelul cantoanelor, centrelor și hotelului Romsilva, plus alte 123 de camere ce aparțin de Apele Române.

Am încredere în Dumnezeu și în români. Știu că putem trece această încercare, dacă suntem uniți, dacă rămânem oameni, dacă ne înțelegem și ne sprijinim unii pe ceilalți. Cel mai important lucru, în acest moment, este să evităm spațiile comune și orice contact care nu este absolut necesar.

Toți contăm unii pe ceilalți, în această situație. Toți suntem importanți. Ministru sau simplu cetățean, toți avem aceeași datorie", a spus Costel Alexe.

×
Subiecte în articol: costel alexe
Parteneri
x close