Antena 3 CNN Coronavirus Daniel Dobriţoiu, un tânăr asistent la Ambulanţa Vâlcea, a murit într-un accident rutier

Daniel Dobriţoiu, un tânăr asistent la Ambulanţa Vâlcea, a murit într-un accident rutier

Daniel Dobriţoiu, un tânăr în vârstă de 33 de ani, angajat ca asistent medical la Serviciul de Ambulanţă Vâlcea a murit într-un accident rutier.

Daniel Dobriţoiu, un tânăr asistent la Ambulanţa Vâlcea, a murit într-un accident rutier
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    05 Dec 2020   •   11:43

UPDATE. Iniţial, informaţiile obţinute arătau că Daniel ar fi încetat din viaţă după ce s-ar fi infectat cu coronavirus, însă, în realitate, tânărul asistent de la Ambulanţa Vâlcea şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier. Ne cerem scuze pentru informaţiile eronate prezentate iniţial şi transmitem condoleanţe familiei lui Daniel şi colegilor de la Serviciul de Ambulanţă.

"În urma unor atenționari primite în legătură cu colegul nostru Asistent medical de la SAJ Vâlcea ne vedem nevoiți să facem unele precizări. Colegul nostru intr-adevar a avut un accident rutier în urma cu 3 zile în urma căruia din pacate a decedat.

De precizat că el a fost găsit pozitiv la testarea făcută în vederea internării în urma accidentului. De aici și confuzia ca el ar fi murit de COVID-19. Ne cerem scuze ptr neînțelegerea produsă și va reamintim ca intotdeauna dorim să informăm corect prin dumneavoastra opinia publică", a transmis Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu.

Asistentul avea numai 33 de ani, iar decesul său este anunțat de Ambulanța din Sibiu.

"Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a celui care a fost colegul nostru, asistent medical Dobrițoiu Daniel, în vârstă de 33 de ani, angajat al Serviciului de Ambulanţă Județean Vâlcea, care a contribuit la salvarea de vieți. A căzut la datorie în lupta cu virusul COVID-19" - este mesajul colegilor asistentului din Sibiu.

Conducerea Federaţiei Naţionale Sindicale „Ambulanţa" din România, cât şi colegii din toate serviciile publice de ambulanţă - 11.000 de angajaţi - sunt alături de familia rămasă îndoliată şi îndurerată și de cei din Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea.

În toate serviciile publice de ambulanţă este declarat doliu şi s-a ținut un moment de reculegere de un minut, sâmbătă la ora 10.00, când sirenele şi sistemele luminoase ale ambulanţelor au funcţionat continuu în acel minut.

Înmormântarea va avea loc în cimitirul din satul Bârlogu, comuna Stoenești, județul Vâlcea.

×
Subiecte în articol: ambulanta
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close