Antena 3 Coronavirus Horaţiu Mălăele: ”Nu am prea crezut că există COVID. Când m-a izbit, m-am deşteptat”

Horaţiu Mălăele: ”Nu am prea crezut că există COVID. Când m-a izbit, m-am deşteptat”

de Andreea Cigolea    |    02 Noi 2020   •   12:30
Horaţiu Mălăele: ”Nu am prea crezut că există COVID. Când m-a izbit, m-am deşteptat”

Horaţiu Mălăele a fost confirmat cu noul COVID-19 la final de septembrie. Actorul s-a infectat cu SARS-CoV-2 fără să știe de unde și a povestit experiența prin care a trecut.

Ba mai mult, Horaţiu Mălăele recunoaște că era sceptic cu privire la existența acestui virus și că experiența sa în spital nu a fost una foarte bună. 

"În primul rând, ca foarte mulţi, nu am prea crezut că există, pe urmă era neîndoielnic că îl am şi recuziunea spitalicească a fost groaznică pentru mine, singurul lucru care mi-a mai îndulcit viaţa acolo au fost minunaţii doctori care au stat pe lângă mine şi fetele drăguţe din anturajul lor. Asta m-a mai îmbunat uneori, altfel am fost o perioadă disperat. Dar omul trebuie să treacă şi prin asta, să vadă cât de fantastică este viaţa altfel.  

Am ajuns acasă, mi-am revenit şi m-am apucat de treabă, Ştiam că există ceva, dar nu eram aşa de sigur. Când m-a izbit, m-am deşteptat. Vorba unui bătrân: nicicând n-a fost să nu fie într-un fel, acum e în felul ăsta. Se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple, e o fatalitate pe care ţi-o asumi. Vor fi nişte accidente care vor povesti această istorie, unii care vor face ceva ca să consemneze acest traseu, aş fi fericit apoi ca lucrurile să intre în firescul lor", a povetit Horațiu Mălăele conform alephnews.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close