Antena 3 CNN Coronavirus Imagini incredibile în Timiș. Chef lângă primărie cu zeci de oameni, în plină pandemie

Imagini incredibile în Timiș. Chef lângă primărie cu zeci de oameni, în plină pandemie

Imagini incredibile au fost filmate în Deta, județul Timiș. În plină pandemie, zeci de oameni au petrecut la o terasă de lângă primărie, fără să respecte vreo regulă de distantare sau de igienă.

Imagini incredibile în Timiș. Chef lângă primărie cu zeci de oameni, în plină pandemie
Sursa foto: Facebook
de Maria Sabu    |    26 Iul 2020   •   11:00

În imagini se vede cum oamenii dansează umăr la umăr. La un moment dat, luati de val, unii dintre ei se iau si în brate. Iar când petrecerea se incinge, patronii scot mesele si scaunele în stradă si limitează astfel accesul pietonilor.

Desi au fost făcute plângeri la primărie, până acum nimeni nu a luat nicio măsură, iar proprietarii nu au fost trasi la răspundere. În trecut, terasa ar fi aparținut primarului, iar acum acesta a vândut-o unor prieteni.

Românii au uitat de coronavirus

Românii sfidează coronavirsul pe litoral. Iar asta se vede cel mai bine pe plaje sau la terase acolo unde regulile de distantare fizica aproape ca nu mai există. Cel mai grav este însă că în puhoiul de oameni nu a fost prezent nici măcar un echipaj de poliţie. Asta chiar dacă ar fi trebuit ca autorităţile locale să le atragă atenţia oamenilor să păstreze normele de siguranţă. 

×
Subiecte în articol: Timis pandemie primarie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close