Antena 3 Coronavirus Imunolog, declarație șocantă în plină pandemie! Acest secret nu îl va spune absolut nimeni!

Imunolog, declarație șocantă în plină pandemie! Acest secret nu îl va spune absolut nimeni!

de Laura Dinu    |    21 Iul 2020   •   22:30
Imunolog, declarație șocantă în plină pandemie! Acest secret nu îl va spune absolut nimeni!
Sursa foto: Pixabay.com

Răzvan Dumitrescu a prezentat în emisiunea Subiectiv o declarație a imunologului Radu Ciornei, care explică ce înseamnă de fapt testarea pentru coronavirus.

”Știți că la un om care este testat pozitiv nu este testată infecțiozitatea sa, ci măsurăm dacă are bucăți de virus în gât, viu sau mort. Oamenii pot elimina bucăți de virus din plămâni și ceea ce pare o reinfectare.. De exemplu un om este bolnav și s-a vindecat. Două zile la rând face teste negative. După 10 zile s-ar putea să elimine virus mort din plămâni și testul său este pozitiv. Dar el nu mai poate infecta pe nimeni. 

Acesta este un secret pe care nu îl spune absolut nimeni

Modul clar de a ști dacă omul este contagios este să îi iei virusul din gât., să îi cultură din exudat faringian și să îl pui la cultură. Și după aceea dacă virusul se cultivă și e viu, înseamnă că omul, în momentul acela, avea virus viu și îi poate contamina pe alții. Acesta este un secret pe care nu îl spune absolut nimeni la televiziunile mari. 

Din punct de vedere al cercetătorului vă spun că nu este deontologic și nu este ok să nu spunem oamenilor că un test pozitiv nu înseamnă neapărat că virusul mai e viu în tine. Ci poți să ai numai bucăți de virus mort!”, spune Radu Ciornei. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close