Antena 3 CNN Coronavirus ”Într-o lună pandemia se va termina”. Cea mai bună veste dată de un cercetător român. Pe ce se bazează

”Într-o lună pandemia se va termina”. Cea mai bună veste dată de un cercetător român. Pe ce se bazează

Un cercetător român vine cu vești îmbucurătoare. Acesta susține că pandemia de coronavirus ar putea să ia sfârșit mai devreme decât ne așteptam. Adrian Resitan a declarat că vom scăpa de pandemia în aproximativ o lună.

”Într-o lună pandemia se va termina”. Cea mai bună veste dată de un cercetător român. Pe ce se bazează
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    24 Iul 2020   •   22:07

Prof. dr. Adrian Restian a susținut într-un interviul la Medika TV că vom scăpa de pandemie, dar nu și de virus. Acesta a declarat că SARS-CoV-2 va rămâne printre noi, așa cum se întâmplă și cu virusul gripal.

”Cred că într-o lună se va termina. E un vârf prea abrupt și acum toți cei care nu respectă măsurile de protecție și sunt vulnerabili, vor face boala și rămân oamenii care sunt fricoși și care se vor imuniza treptat.”, a spus doctorul.

Cantiatea de virust este importantă

”Pentru că e importantă și cantitatea de virus cu care intri în contact. De exemplu, eu când merg în magazin, nu stau foarte mult. Stau cât este nevoie, evit întâlnirile și stau cât mai puțin posibil. O să vedeți că după o lună se va întâmpla ceva ori cu virusul, ori cu noi și se va termina acest trend ascendent și chiar înspăimântător al numărului de cazuri,” a explicat acad. Adrian Restian.

×
Subiecte în articol: pandemie coronavirus

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close