Antena 3 CNN Coronavirus Ionuț Hanganu, un polițist de 34 de ani din Brașov a murit infectat cu coronavirus

Ionuț Hanganu, un polițist de 34 de ani din Brașov a murit infectat cu coronavirus

Ionuț Hanganu, un polițist în vârstă de 34 de ani, din Brașov, șef al Biroului de Investigații Criminale din Poliția Transporturi Brașov, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, deși nu suferea de nicio altă boală.

Ionuț Hanganu, un polițist de 34 de ani din Brașov a murit infectat cu coronavirus
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    05 Noi 2020   •   16:00

Tânărul ofițer s-a stins din viață, în această dimineață, în jurul orei 04.00, la Spitalul Județean de Urgență Brașov, acolo unde era internat, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Deși nu suferea de vreo altă boală, starea de sănătate a polițistului s-a degradat rapid, a fost intubat, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Brașov au confirmat moartea tânărului polițist infectat cu coronavirus.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de poliţie Ionuţ HANGANU, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov", se arată în informarea IPJ Braşov.

Polițist din Brașov, mort de COVID-19 la 34 de ani

Potrivit Poliţiei Braşov, subcomisarul Hanganu a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, fiind repartizat să îşi desfăşoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în domeniul investigaţiilor criminale.

"În urma promovării unui concurs, în luna martie a anului 2020, subcomisarul de poliţie Ionuţ Hanganu a fost numit şef birou Investigaţii Criminale în cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov.

De-a lungul carierei, în urma evaluărilor, colegul nostru a primit numai calificatul foarte bine.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în nefiinţă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov şi Secţia Regională Poliţie Transporturi Braşov, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe", mai arată IPJ Braşov.

×
Subiecte în articol: coronavirus COVID-19 Brașov
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close