Au găsit tratamentul eficace pentru COVID-19! Noul medicament al medicilor israelieni a avut o rată de succes de 95%

de Adrian Iclozan    |    05 Feb 2021   •   11:15
Au găsit tratamentul eficace pentru COVID-19! Noul medicament al medicilor israelieni a avut o rată de succes de 95% hepta

Reprezentanţii unui spital din Israel anunţă că au găsit metoda de vindecare a infecţiei cu COVID.

Este vorba despre spitalul Ichilov din capitala Tel Aviv, ai cărui specialişti au publicat, joi, rezultatele testelor preliminare derulate în cazul unui nou medicament anti-COVID-19, anunţă YTNews, care citează KAN News.

Medicamentul, numit EXO-CD24 şi conceput iniţial pentru tratarea cancerului, a fost dezvoltat de profesorul Nadir Arber, care activează la Centrul Integrat pentru Prevenţia Cancerului din cadrul spitalului menţionat.

Produsul a fost administrat pacienţilor infectaţi cu COVID-19, aflaţi în stare gravă sau moderată, şi a dat rezultate pozitive în 95% din cazuri.

EXO-CD24 nu este scump şi trebuie administrat pacienţilor o dată pe zi.

Din 30 de pacienţi trataţi cu acest produs, 29 au prezentat ameliorări în următoarele două zile şi au fost externaţi din spital după trei până la cinci zile de la începerea tratamentului.

Cel de-al treizecilea pacient s-a recuperat, la rândul său, după tratament doar că în cazul acestuia au fost necesare câteva zile în plus.

Ministerul Sănătăţii din Israel, solicitat să extindă testele cu EXO-CD24

În urma rezultatelor extrem de încurajatoare, spitalul a cerut Comitetului Helsinki din cadrul ministerului israelian al sănătăţii să aprobe extinderea testelor la un număr mai mare de pacienţi.

O altă unitate medicală din Israel a anunţat, de asemenea, un posibil tratament eficient în cazurile de infecţie cu COVID-19.

Clinica Hadassah din Ierusalim a administrat un medicament numit Allocetra unui număr de 21 de pacienţi în stare critică. În urma tratamentului, 19 pacienţi s-au recuperat în decurs de şase zile şi au fost externaţi din spital, în medie, după opt zile. 

Allocetra a fost creat de profesorul Dror Mevorach, directorul Centrului de cercetare pentru Reumatologie şi Medicină Internă.

Scopul iniţial acestui produs farmaceutic este acela de a trata sistemele imunitare hiperactive, care secretă citokine în exces, un fenomen semnalat la pacienţii cu COVID încă de la începutul pandemiei, notează sursa citată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close