Antena 3 CNN Coronavirus Klaus Iohannis, apel la vaccinare: ”Este o catastrofă în spitale, o situație disperată”

Klaus Iohannis, apel la vaccinare: ”Este o catastrofă în spitale, o situație disperată”

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut un apel pro vaccinare, printr-un mesaj pe contul său de socializare.

Klaus Iohannis, apel la vaccinare: ”Este o catastrofă în spitale, o situație disperată”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Cigolea    |    23 Oct 2021   •   10:42

Klaus Iohannis a scris despre situația critică din spitale și despre ajutorul primit de România de la țări din UE, iar la final i-a îndemnat pe români să se imunizeze.

”Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene. Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi!

Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru. Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie.

În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare” scrie în mesajul lui Iohannis, pe Facebook.

Potrivit raportării de vineri, în România, în 24 de ore au fost înregistrate peste 15.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 448 de pacienți au murit. 1.848 persoane sunt internate la ATI.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Operaţiuni dramatice de salvare în Turcia. Bilanţul victimelor
x close