Antena 3 CNN Coronavirus Surse: Miercuri, peste 2.600 de persoane infectate cu COVID și peste 80 de decese. Reacția autorităților

Surse: Miercuri, peste 2.600 de persoane infectate cu COVID și peste 80 de decese. Reacția autorităților

Surse Antena 3 au precizat că miercuri, în România, vor fi peste 2.600 de persoane infectate cu COVID și peste 80 de decese. Acesta ar fi un record de persoane infectate cu coronavirus în România. Potrivit surselor, aceste cifre sunt disponibile la ora 20.00.

Surse: Miercuri, peste 2.600 de persoane infectate cu COVID și peste 80 de decese. Reacția autorităților
Sursa foto: hepta
de Andreea Cigolea    |    06 Oct 2020   •   22:08

Așadar, cel mai probabil în bilanțul oficial de miercuri, de la ora 13.00, vom afla că sunt în jur de 2.700 de persoane infectate cu COVID la noi în țară.

”Cifrele de astăzi (n.r. marți) ne-au surprins și sunt dramatice dacă e să ne uităm la rata de infectare, astăzi până la ora 20, la nivelul Guvernului s-au raportat peste 2.600 de cazuri. Și urmează în cursul nopții să se adauge alte cazuri. În București avem 472 de cazuri. Avem 83 de decese până la ora 20” a spus Ana Roman la Antena 3.

Informațiile obținute pe surse sunt infirmate însă de autorități, prin intermediul unui comunicat al Guvernului:

"La acest moment nu sunt cunoscute datele privind totalul persoanelor infectate care vor fi raportate prin buletinul informativ de la ora 13.00 pentru că aceste date sunt centralizate în cursul zilei de mâine la nivel național", se precizează în comunicat.

Record de morţi şi pacienţi la ATI în ultimele 24 de ore

România a stabilit, marți, un nou record în ceea ce priveşte numărul oamenilor care au murit în ultimele 24 de ore, dar şi de pacienţi internaţi pe secţiile de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI). 2.121 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID, pe secţiile ATI erau internaţi 608 pacienţi și 73 de pacienţi infectaţi cu coronavirus au murit.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close