Antena 3 CNN Coronavirus Mihai Tudose trage un semnal de alarmă: A devenit focar de infecție! Europa ne închide ușa, dar Guvernul vrea alegeri

Mihai Tudose trage un semnal de alarmă: A devenit focar de infecție! Europa ne închide ușa, dar Guvernul vrea alegeri

Mihai Tudose susține că țara noastră a ratat cu serenitate marea relaxare, nu s-a repornit economia. De asemenea, europarlamentarul spune în schimb România a devenit focar de coronavirus, asta pentru că PNL își face socoteli pentru alegerile locale.

Mihai Tudose trage un semnal de alarmă: A devenit focar de infecție! Europa ne închide ușa, dar Guvernul vrea alegeri
Sursa foto: Antena 3
de Maria Sabu    |    08 Iul 2020   •   19:00

”Corabia-n derivă, cârmaciul dispărut

Iar marinarii în derută și niște pirați dând târcoale. Cam așa arată a 4-a cea mai afectată țară din Europa de contaminările zilnice cu coronavirus din ultima perioadă.

În loc să pregătească legislația și măsurile anti-pandemie, Guvernul se pregătea, în februarie-martie, de alegeri anticipate. Acum, în loc să gestioneze o redeschidere ordonată a societății și economiei, lasă loc sau chiar ,,implementează” un haos periculos.

Și își face iar socoteli electorale. Pe seama iluziei sutelor de miliarde de euro pe care Bruxelles-ul ni-i îndeasă-n buzunare. Vise, taică Ludovic, vise frumoase... Din păcate, doar vise.”, a spus fostul premier.

Țările din UE ne închid ușile

”Țările UE ne închid ușa, una după alta. România a devenit focar de infecție, după ce trecuse cu bine de primul impact al molimei.
Alegeri în septembrie?

Poate-n capul vreunui Mickey Mouse reactivat de Anul chinezesc al Șobolanului de Metal.
Am ratat cu serenitate și relaxarea. Coșmarul continuă...”, scrie Mihai Tudose.

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close