Antena 3 Coronavirus Mihai Tudose trage un semnal de alarmă: A devenit focar de infecție! Europa ne închide ușa, dar Guvernul vrea alegeri

Mihai Tudose trage un semnal de alarmă: A devenit focar de infecție! Europa ne închide ușa, dar Guvernul vrea alegeri

de Maria Sabu    |    08 Iul 2020   •   19:00
Mihai Tudose trage un semnal de alarmă: A devenit focar de infecție! Europa ne închide ușa, dar Guvernul vrea alegeri
Sursa foto: Antena 3

Mihai Tudose susține că țara noastră a ratat cu serenitate marea relaxare, nu s-a repornit economia. De asemenea, europarlamentarul spune în schimb România a devenit focar de coronavirus, asta pentru că PNL își face socoteli pentru alegerile locale.

”Corabia-n derivă, cârmaciul dispărut

Iar marinarii în derută și niște pirați dând târcoale. Cam așa arată a 4-a cea mai afectată țară din Europa de contaminările zilnice cu coronavirus din ultima perioadă.

În loc să pregătească legislația și măsurile anti-pandemie, Guvernul se pregătea, în februarie-martie, de alegeri anticipate. Acum, în loc să gestioneze o redeschidere ordonată a societății și economiei, lasă loc sau chiar ,,implementează” un haos periculos.

Și își face iar socoteli electorale. Pe seama iluziei sutelor de miliarde de euro pe care Bruxelles-ul ni-i îndeasă-n buzunare. Vise, taică Ludovic, vise frumoase... Din păcate, doar vise.”, a spus fostul premier.

Țările din UE ne închid ușile

”Țările UE ne închid ușa, una după alta. România a devenit focar de infecție, după ce trecuse cu bine de primul impact al molimei.
Alegeri în septembrie?

Poate-n capul vreunui Mickey Mouse reactivat de Anul chinezesc al Șobolanului de Metal.
Am ratat cu serenitate și relaxarea. Coșmarul continuă...”, scrie Mihai Tudose.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close