Antena 3 Coronavirus Pacienți COVID, tratați pe paturi de campanie, pe holurile Institutului "Matei Balș"! Mihai Gâdea: "Pur și simplu îți vine să plângi uitându-te la aceste imagini"

Pacienți COVID, tratați pe paturi de campanie, pe holurile Institutului "Matei Balș"! Mihai Gâdea: "Pur și simplu îți vine să plângi uitându-te la aceste imagini"

de Mia Lungu    |    25 Noi 2020   •   00:16
Pacienți COVID, tratați pe paturi de campanie, pe holurile Institutului "Matei Balș"! Mihai Gâdea: "Pur și simplu îți vine să plângi uitându-te la aceste imagini"

În emisiunea Sinteza Zilei de marți seara, Mihai Gâdea a prezentat cateva fotografii cutremurătoare, facute luni la Institutul "Matei Balș" din București, unde pacienții de COVID au ajuns să fie tratați chiar și pe holuri. Cazul nu este singular, spitalele din toată țara fiind arhipline, din cauza numărului foarte mare de pacienți infectați cu COVID-19.

La Institutul "Matei Bals" din Capitala, unde pacienții de COVID au ajuns să fie tratați chiar și pe holuri de către personalul medical, care încearcă să găsească cele mai bune soluții să se adapteze situației și să ajute cât mai multi bolnavi de COVID.

“Mă întrebăm dacă în România s-a dat Ordinul de Ministru pentru pandemie. Și răspunsul este că nu." a spus Mihai Gâdea marți, în emisiunea Sinteza Zilei, făcând referire la imaginile prezentate și la cadrele medicale care abia mai fac față numărului uriaș de cazuri COVID.

"Dacă ar există acel ordin, aceste spitale care sunt în linia I ar avea posibilitatea să dea niște prime acelora care, în zilele acestea, sacrifică tot, riscă tot, pentru a salva niște vieți."

Mihai Gâdea: Pur și simplu îți vine să plângi uitându-te la aceste imagini, uitându-te la familiile care au pe cineva acolo sperând că medicii vor face ceva. Oamenii care au pe cineva acolo sunt în stare să facă orice

???? Cam asa arata holurile spitalului Matei Bals cu bolnavi de Covid , este inspaimantator , nu mai au pe unde sa ii...

Posted by Constantin Vasile Ifteme on Tuesday, 24 November 2020
×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea pacienti COVID-19

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close