Antena 3 Coronavirus Patronul unui fast-food din Craiova livrează pizza cu praz medicilor, deși vânzările au scăzut cu 50%

Patronul unui fast-food din Craiova livrează pizza cu praz medicilor, deși vânzările au scăzut cu 50%

26 Apr 2020   •   21:14
Patronul unui fast-food din Craiova livrează pizza cu praz medicilor, deși vânzările au scăzut cu 50%
Sursa foto: Hepta

Patronul unui fast-food din Craiova livrează pizza cu praz medicilor de la Spitalul Județean, cu toate că recunoaște că de la începutul pandemiei vânzările i-au scăzut cu 50%.

Patronul unui fast-food din Craiova, Ciprian Ogarcă, s-a gândit să îi ajute pe medicii care lucrează în prima linie în lupta contra coronavirusului. El face pizza cu praz pe care o duce personal la spital.

Patronul recunoaște că vânzările i-au scăzut de când a îânceput pandemia și că în unele zile cuptorul este încins doar pentru mâncarea donată medicilor.

„Cu toţii trecem printr-o perioadă grea şi, ca toate firmele, şi firma mea, este puţin afectată. Cu toate astea am luat hotărârea să fim şi să ajutăm spitalul nr.1, Secţia Terapie Intensivă”, a spus Ciprian Ogarcă.

Solidaritatea lui Ciprian îi ajută pe medici să nu se simtă singuri în această luptă. Pizza e doar un bonus pentru ei.

„Când eşti speriat, ca orice om, chiar dacă eşti medic şi eşti pregătit pentru foarte multe lucruri (...) te simţi extraordinar când ştii că lumea e alături de tine. Cel puţin ştii că îţi apreciază munca şi te apreciază pe tine ca om, în primul rând şi ulterior ca medic”, spune Mugur Popescu, medic la ATI în cadrul SJU Craiova.

La secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, în 24 de ore lucrează, în medie, 18 cadre medicale.

(sursa: Mediafax)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close