Antena 3 CNN Coronavirus Tanti Oița s-a vindecat de COVID la 96 de ani: ”Nu mai știam de mine, mamă! Eram 5 în salon. Cu igiena am avut probleme. Spălatul pe dinți mi s-a părut un dar de la Dumnezeu” 

Tanti Oița s-a vindecat de COVID la 96 de ani: ”Nu mai știam de mine, mamă! Eram 5 în salon. Cu igiena am avut probleme. Spălatul pe dinți mi s-a părut un dar de la Dumnezeu” 

Ioana Pluteanu are 96 de ani și din păcate s-a infecta cu noul coronavirus stând în casă. Femeia a chemat un zidar pentru niște reparații și ulterior omul a început să aibă frisoane și nu s-a mai prezentat la muncă.

Tanti Oița s-a vindecat de COVID la 96 de ani: ”Nu mai știam de mine, mamă! Eram 5 în salon. Cu igiena am avut probleme. Spălatul pe dinți mi s-a părut un dar de la Dumnezeu” 
de Andreea Cigolea    |    13 Oct 2020   •   12:00

Bătrâna din Ploiești a început să aibă și ea simptome și a ajuns la peste 90 de ani infectată cu COVID, în spital.

“Nu mai știam de mine, mamă! Dar n-am avut nevoie de mască de oxigen. Am luat tratamentul, perfuziile… Eram cinci în salon, fete vorbărețe, eu doream să vin acasă mai repede, că nu puteam să dorm. Era cineva care urla, striga, de o auzeam și eu, care mai aud bine doar cu o ureche. Dar au luat-o de acolo, săraca femeie! Cine știe ce s-a întâmplat cu dânsa? Cu igiena am avut probleme. Când m-am întors acasă, spălatul pe dinți mi s-a părut un dar de la Dumnezeu. Purtați mască, mamaie, spălați-vă pe mâini, respectați regulile!” spune tanti Oița pentru Libertatea.

”Am scăpat! Acolo, singură, în spital, mă gândeam doar la cum va fi să ajung acasă, să-mi strâng fiica în brațe. Asta mi-a dat putere! Uneori, trăgeam aer în piept și-mi spuneam că aș fi dat orice să mai simt mirosul de ciorbă din bucătăria de acasă. Mă visam tăind ceapă. Și ardei tăiam, pentru o ciorbă bună”, spune tanti Oița.

Cum a ieșit din spital? “E, mi-a spus într-o zi: «Mamă, ia-mă de aici, că nu mai pot!»”, povestește fiica bărtânei care s-a temut pentru viața mamei sale.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close