Antena 3 CNN Coronavirus Şeful ISU Dobrogea, colonelul Daniel-Gheorghe Popa, a murit de COVID. Era internat în spital

Şeful ISU Dobrogea, colonelul Daniel-Gheorghe Popa, a murit de COVID. Era internat în spital

Şeful ISU Dobrogea, Daniel-Gheorghe Popa, a murit infectat cu COVID. Colonelul a fost diagnosticat în urmă cu câteva zile cu COVID-19 și era internat la Institutul Matei Balș din Bucureşti.

Şeful ISU Dobrogea, colonelul Daniel-Gheorghe Popa, a murit de COVID. Era internat în spital
de Andreea Cigolea    |    04 Noi 2020   •   11:30

Infectat cu SARS-CoV-2, colonelul Popa a murit în cursul acestei zile. Duminică, 1 noiembrie, ISU Dobrogea comunica faptul că „domnul inspector şef este internat într-un spital din Bucureşti, starea dumnealui fiind una stabilă şi atent monitorizată de cadrele medicale. Suntem alături de dumnealui, cât şi de toţi ceilalţi afectaţi de acest virus şi le dorim multă sănătate. În prezent, comanda inspectoratului este asigurată de dl. colonel Ionel Roşca, iar capacitatea operativă a instituţiei nu este afectată”, a subliniat ISU Dobrogea.

Daniel Gheorghe Popa s-a născut la 26 iunie 1963 în Călăraşi. Din 2016 este şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa. Anterior acestei funcţii, a fost Inspector şef II la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close