Antena 3 Coronavirus Țara în care o persoană moare de coronavirus la fiecare 54 de secunde

Țara în care o persoană moare de coronavirus la fiecare 54 de secunde

de Maria Sabu    |    29 Iul 2020   •   09:30
Țara în care o persoană moare de coronavirus la fiecare 54 de secunde
Sursa foto: Hepta

Situație critică în Statele Unite după ce aproape 1.600 de decese din cauza noului coronavirus au fost raportate la nivelul țării. A fost o statistică ce nu a mai fost atinsă timp de două luni jumătate, spun autoritățile americane.

La jumătatea lunii mai s-a stabilit recordul în SUA, unde 1.680 de decese au fost raportate în 24 de ore. Din calcule reiese că o persoană murea din cauza cumplitului virus la fiecare 54 de secunde.

Marţi au fost declarate din nou peste 60.000 de cazuri de infectare într-o singură zi, după o uşoară scădere în ultimele două zile. Numărul total de cazuri diagnosticate în SUA depăşeşte în prezent 4.34 milioane.

S-au înregistrat peste 149.000 de decese în SUA, cel mai ridicat bilanţ la nivel mondial

Situaţia din Florida este printre cele mai îngrijorătoare. Cu 186 de decese zilnice, raportate marţi, bilanţul total al morţilor a depăşit 6.000 de cazuri. Florida este acum al doilea stat care numără cele mai multe cazuri de contaminare cu noul coronavirus la nivelul SUA (peste 440.000 în total), după California.

Aceste două state au depăşit numărul de infectări detectate la New York, care a fost mult timp epicentrul epidemiei, dar unde acum situaţia se află sub control.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close