Antena 3 Coronavirus Ultimă oră: Caz de coronavirus la Guvern

Ultimă oră: Caz de coronavirus la Guvern

de Maria Sabu    |    06 Iul 2020   •   18:55
Ultimă oră: Caz de coronavirus la Guvern
Sursa foto: flickr.com

O persoană a fost depistată pozitiv cu coronavirus, luni, în cadrul Guvernului României. Este vorba despre un angajat al instituției.

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre un bărbat care lucrează la registratură, în cadrul Guvernului României. Omul a ieșit pozitiv ieri cu COVID-19.

Ceilalți colegi au fost testați și ei și sunt două teste care au ieșit negativ. Bărbatul nu ar fi luat contact cu colegii. Pentru moment nu s-a aflat de unde a contactat virusul. Cert este că nu a dus virusul mai departe în cadrul Guvernului.

Până astăzi, 6 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 29.223 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.413 au fost externate, dintre care 20.213 de pacienți vindecați și 1.200 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

UPDATE! Mesajul oficial al reprezentanților Guvernului

A fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 o persoană care are calitatea de funcționar public și își desfășoară activitatea într-o structură din cadrul Direcției pentru Relația cu Publicul. 
Persoana în cauză a fost confirmată pozitiv în cursul zilei de vineri și în acest moment este internată. 
DSP București a desfășurat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia au fost testați colegii de birou ai persoanei, cu rezultat negativ. Toate persoanele care au avut contact direct, de lungă durată, se află în izolare la domiciliu. Spațiul în care și-a desfășurat activitatea a fost dezinfectat, conform protocoalelor sanitare. 
Facem mențiunea că persoana în cauză nu a avut contact direct cu membri ai Cabinetului.

×
Subiecte în articol: coronavirus guvern

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close