Antena 3 CNN Coronavirus Valeriu Gheorghiță. Echipe mobile de vaccinare pentru personalul din învățământ

Valeriu Gheorghiță. Echipe mobile de vaccinare pentru personalul din învățământ

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, anunță că personalul din învățământ va fi vaccinat cu ajutorul echipelor mobile. Procedura va fi făcută la Casa Corpului Didactic și în centrele de vaccinare din universități.

Valeriu Gheorghiță. Echipe mobile de vaccinare pentru personalul din învățământ
de Andreea Cigolea    |    16 Feb 2021   •   15:22

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, susține că nu a fost luată decizia finală privind vaccinarea cadrelor didactice.

În acest caz ar putea fi folosite echipe mobile care vor vaccina cadrele didactice la sediile județene ale Casei Corpului Didactic și în centrele de vaccinare din universități. Decizia va fi anunțată până la finalul săptămânii.

„Această etapă va fi realizată cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare. Scenariul nu este definitivat, probabil locația în care se va face vaccinarea va fi în casa corpului didactic din fiecare județ, unde se asigură vaccinarea personalului din sistemul de învățământ preuniversitar și respectiv în centrele de vaccinare organizate în cadrul universutăților, în spațiile universităților. La sfârșitul acestei săptămâni vom lua decizia în baza informațiilor primite de la Ministerul Educației”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Profesorii, vaccinaţi cu prioritate de la 1 martie, prin echipe mobile

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat vineri, în exclusivitate, la Antena 3, că profesorii ar putea fi vaccinaţi, cu prioritate, prin echipe mobile. Procedeul de imunizare contra COVID ar urma să fie pus în aplicare din 1 martie.

 

×
Subiecte în articol: Valeriu Gheorghiţă
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close