Antena 3 CNN Economic Auto Cel mai scump automobil Porsche va costa o jumătate de milion de dolari (VIDEO)

Cel mai scump automobil Porsche va costa o jumătate de milion de dolari (VIDEO)

Cel mai scump automobil Porsche va costa o jumătate de milion de dolari (VIDEO)
Sursa foto: Foto: wordpress.com
13 Iul 2010   •   15:02

Hibridul Porsche 918  Spyder ar putea deveni cel mai scump automobil al constructorului german. În cazul în care va trece de la stadiul de concept la cel de serie, maşina ar costa nu mai puţin de o jumătate de milion de dolari.

Supermodelul hibrid Porsche 918 Spyder a fost prezentat pentru prima oară la Salonul Auto de la Geneva care a avut loc în luna martie. În ultimele patru luni, peste 2.000 de potenţiali clienți şi-au arătat interesul de a achiziționa bolidul capabil să accelereze de la zero la 100 km/h în 3,2 secunde.

?Avem clienţi fideli care posedă mai multe modele de Porsche şi doresc să vadă până unde a reuşit compania să ducă tehnologia. Printre aceştia se numără o serie de antreprenori şi miliardari din domeniul internetului?, a declarat Manny Quinones, managerul departamentului de vânzări al Porsche, potrivit New York Post.

Porsche 918 Spyder este echipat cu un motor V8 pe benzină care dezvoltă 718 cai-putere. Automobilul poate parcurge 25 de kilometri în modul 100% electric şi emite în atmosferă numai 70 de grame de dioxid de carbon pe kilometru.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: automobil cost
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close