Antena 3 CNN Economic Auto Citroën DS3, disponibil şi în România de la 14.790 euro (FOTO)

Citroën DS3, disponibil şi în România de la 14.790 euro (FOTO)

Citroën DS3, disponibil şi în România de la 14.790 euro (FOTO)
21 Apr 2010   •   16:47

Citroën a anunţat miercuri că noul DS3 este disponibil începând cu acest sfârşit de săptămână şi în showroom-urile mărcii din România, la un preţ care porneşte de la 14.790 euro cu TVA inclus, valabil pentru DS3 Chic 1,4 VTi 95 CP.
DS3 este un vehicul stilat pe care clienţii îl pot personaliza printr-o gamă de accesorii şi elemente de stil. Aşa cum ne-au obişnuit cei de la Citroën, DS3 este un vehicul cu un design inteligent, care se laudă cu 5 stele în urma testelor Euro NCAP.

Citroën DS3 este disponibil în 3 niveluri de echipare: Chic, So Chic şi Sport Chic. Fiecare dintre acestea oferă o personalizare pe gustul fiecăruia, fiind disponibile o serie de culori. Astfel, la exterior, în funcţie de versiunea aleasă, sunt propuse 38 de combinaţii de culori de caroserie şi plafon, plus până la 12 modele de jante. Doritorii pot opta şi pentru una dintre cele patru teme de personalizare care reflectă diferitele tendinţe si moduri de viaţă: Urban Tribe, Vibe, Zebra şi Perle.



La interior, clientii pot alege culoarea planşei de bord, a terminaţiei schimbatorului de viteze, dar şi o serie de texturi şi materiale ale elementelor de interior.
Nivelul de echipare Chic: motor VTi 95 CP, 6 airbaguri (frontale, laterale şi cortină), ESP, proiectoare de ceaţă, cruise control, volan în piele reglabil pe înălţime şi în adâncime, radio CD cu funcţie MP3.
So Chic: se poate opta între motorul pe benzină VTi 120 CP şi cel diesel HDi 90 CP, DS3. Pavilionul este bi-ton, geamurile laterale spate şi luneta, fumurii şi jantele de aliaj de 16??.
Sport Chic: motorizari puternice THP 150 CP şi HDi 110 CP. Echiparea include: scaune faţă sport, eleron sport, jante de aliaj de 17?? negre diamantate, sistem Hifi si Connecting box.

Pentru mai multe informaţii despre Citroën DS3 accesaţi comunicatul de presă (pdf).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Citroen automobil
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close