Antena 3 CNN Economic Auto Lamborghini lucrează la Urus, un competitor pentru Ferrari Enzo (FOTO)

Lamborghini lucrează la Urus, un competitor pentru Ferrari Enzo (FOTO)

Lamborghini lucrează la Urus, un competitor pentru Ferrari Enzo (FOTO)
20 Noi 2009   •   16:46

Lamborghini lucrează la un nou model denumit Urus, ce urmează să concureze cu următorul model Enzo de la Ferrari, relatează worldcafans.com, care citează publicaţia Cars UK. Această maşină va fi separată de modelul Murcielago, care va fi înlocuit de cel ce se va numi Jota. Prin urmare, Lamborghini dezvoltă în prezent două maşini.

Potrivit surselor Cars UK, Urus va dispune de un şasiu modificat din fibră de carbon, provenind de la Jota. Spre deosebire de Jota care are caroserie compusă atât din piese de aluminiu cât şi din fibră de carbon, cea a lui Urus va fi construită doar din fibră de carbon.

Urus va avea acelaşi motor ca li Jota, un V12 de 6.0 litri, doar că la Urus puterea va fi mai mare, de 800 de cai, în timp ce Jota va dispune de 700 CP. Prin urmare Urus ar putea atinge suta de kilometri pe oră în mai puţin de trei secunde. Lamborghini Jota este aşteptat să debuteze în 2010, şi va fi urmat de Urus un an mai târziu. Imaginea de mai jos nu este cea oficială, fiind doar o reprezentare grafică a felului în care ar putea arăta Urus.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: lamborghini masina automobil
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close