Antena 3 CNN Economic Cadourile personalizate – o analiză despre cât sunt de rentabile

Cadourile personalizate – o analiză despre cât sunt de rentabile

Cadourile personalizate – o analiză despre cât sunt de rentabile
19 Sep 2018   •   23:37

O nișă interesantă a cadourilor a început să se dezvolte tot mai mult în ultimii ani. Cadourile personalizate par să fi luat locul celor clasice. Sunt apreciate și tot mai adesea alese. Explicația pare să se regăsească tocmai în abordarea personalizată, ceea ce permite ca un simplu cadou să capete valențe distincte: amintiri prețuite, o expresie a faptului că ceea ce s-a ales corespunde cu destinatarul, cu ocazia.

Cadourile personalizate râvnesc după creativitate, te provoacă să ieși din tipare și să faci din ceea ce pare să fie doar o idee, o realitate pictată. Practic se poate spune că sunt o adaptare pentru că fiecare persoană în parte este specială și merită un statut aparte, astfel că un cadou potrivit înseamnă automat și nevoia de a alege ceva distinct, unic de fiecare dată.

Se poate spune că primele cadouri personalizate au fost sub forma lucrurilor făcute pe comandă. Se întâmpla și în trecut când soțiile erau răsfățate de bijuterii, când se comandau mătăsuri și alte materiale prețioase greu de procurat, cu ocazia specială de a măguli pe cea ce urma să le și primească. Gusturile s-au diversificat în timp, astfel că la ora actuală un cadou personalizat este corelat cu ideea de a imprima un text sau imagine pe obiecte fel de fel.

Cadourile personalizate – cât sunt de rentabile

Ce pledează în favoarea cadourilor de aceest gen? De ce sunt atât de populare, ținând cont de vasta gama de opțiuni și paleta diversă de magazine de profil precum 3gifts.ro? Facem o scurtă analiză pentru a înțelege acest fenomen:

Sunt accesibile

Astfel de cadouri nu au apărut pe piață din ideea de a fi cele mai scumpe. Dar au spulberat competiția pentru că includ și un element important, cel afectiv. Impresionează, stârnesc emoții și asta vinde. Sunt accesibile la preț pentru că există diverse maniere de a personaliza și totodată diverse lucruri ce se pot personaliza. Altfel spus, sunt și versatile, potrivite oricărui buget.

Se găsesc ușor

Când s-a observat o reacție pozitivă a publicului mulți au mizat și pe această nișă de cadouri. Astfel, la ora actuală cadourile personalizate sunt mai populare ca oricând. Nu este greu să găsești un magazin de profil, mai cu seamă că acestea sunt și online. 3gifts.ro spre exemplu este un nume celebru în topul celor care oferă cadouri, idei, sugestii, personalizări.

Gama variată

Cadourile personalizate se pot referi la tricouri sau căni – acestea sunt printre cele mai uzuale și până la urmă au și partea practică ce le recomandă. Sunt potrivite oricărei persoane, ocazie și prin varietatea de culori sau forme ale cănilor acestea pot fi stiluri unice. Spre exemplu cănile termosensibile, cele pentru cupluri, la set, tricourile cu mesaje funny sunt opțiuni de luat în seamă.

Obiectele decorative sunt și ele parte din acele tipuri de cadouri ce se personalizează, de la rame foto la albume, plachete, magneți etc.

Pentru cei care se cunosc atât de bine între ei alegerea unui cadou personalizat se poate referi clar la un obiect necesar chiar și în gospodărie, dar capătă o altă apreciere căci un gest aparent simplist devine echivalentul faptului că cineva poartă grija ta. Un preș de intrare în casă sună edificator aici.

Poți personaliza aproape orice

Datorită dotărilor corespunzătoare ale magazinelor de profil acum se poate personaliza aproape orice tip de obiect, dar mai ales de material: sticlă, ceramică, lemn și nu numai. La capitolul textile se poate imprima sau mai complex de atât se poate țese sau broda. Aceste din urmă tehnici asigură un stil de o rezistență crescută. Desigur că și prețurile sunt mai mari, iar conceperea unui design dorit poate dura.

Magazinele de profil oferă opțiuni și idei, ba chiar tipuri de cadouri bine alese și ambalate, la care doar textul sau unele detalii se schimbă pentru deveni cadouri personalizate. Mai simplu de atât nici că se putea. În plus, atenți la detalii, oferă ambalarea ca serviciu gratuit sau chiar și trimiterea unui cadou acolo unde destinatarul nici nu bănuiește că va fi cel surprins cu un cadou venit pe neașteptate. Datorită serviciilor moderne totul este posibil.

Ținând cont de astfel de ingrediente rețeta succesului și popularității acestor cadouri este de înțeles.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close