Antena 3 CNN Economic Cine este Cristian Dumitrașcu de la Povestea Mea (P)

Cine este Cristian Dumitrașcu de la Povestea Mea (P)

Nu departe de Craiova, la 35 de kilometri distanță îl găsim pe Cristian Dumitrașcu, tânărul din Filiași care a uimit pe toată lumea cu dăruința sa.

Cine este Cristian Dumitrașcu de la Povestea Mea (P)
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2022   •   14:49

Până la cei 35 de ani ai săi a ridicat nu mai puțin de șapte case, dar nu pentru el, ci pentru familiile defavorizate din comunități vulnerabile. Mai mult de atât, a înființat și o asociație non-guvernamentală de ajutorare a oamenilor, copiilor și animalelor fără adăpost. Cine este Cristian Dumitrașcu și cum a luat viață Povestea mea aflăm în cele ce urmează.

În mediul online, adună peste 200.000 de urmăritori. În realitate, asociația este formată dintr-un grup de oameni care împărtășesc același gând: să ajute necondiționat. Cu toții își dedică timpul pentru a face bine, iar alături de comunitatea din online, reușesc să organizeze strângeri de fonduri pentru oamenii care se confruntă cu situații dificile. Astfel, au reușit să ajute sute de familii și chiar să salveze câteva vieți.

Poartă numele de Povestea Mea, își are rădăcinile în orașul Filiași și se ocupă cu fapte bune din 2012. Este recunoscută la nivel național pentru actele sale de solidaritate, iar drept dovadă, este susținută de mii de oameni în mediul online. Cum a ajuns atât de cunoscută, nu este o mirare. Devotamentul voluntarilor pentru a face bine nu poate trece neremarcat de oamenii din întreaga țară care le sunt alături de fiecare dată.

Totul a început de la o idee pe care Cristian Dumitrașcu a avut-o chiar în timp ce deja se ocupa de cauze umanitare: ”Ce ar fi să înființez o asociație prin care să ajut oamenii necăjiți?”. Încetul cu încetul, acest gând s-a materializat și astfel a prins contur o dorință la care nu mulți visează - anume cea de a fi alături de oameni în momentele grele și a-i ajuta să se ridice de la pământ. Încă din 2012, Povestea mea continuă să facă acest lucru. De la an la an, a devenit din ce în ce mai puternică și mai hotărâtă să facă bine tuturor.

Numele AsociațieiPovestea Meanu este ales la întâmplare deoarece are o semnificație aparte. Este despre oameni, despre povestea fiecăruia dintre ei, scrisă și rescrisă cu fapte onorabile și multă dăruință.

Cristian Dumitrașcu pare a fi mereu omul potrivit la locul potrivit. El a strâns în jurul lui oameni de calitate care împărtășesc aceeași dorință ca a lui - de a face lumea un loc mai bun. Și au început cu comunitatea doljeană, au continuat cu zonele limitrofe ale acesteia și s-au extins în toată Oltenia.

De-a lungul timpului, Povestea mea și-a făcut resimțită prezența în județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea și Olt. În continuare, plănuiesc să creeze în Filiași un centru social multifuncțional care să fie la dispoziția tuturor celor care au nevoie de ajutor. Acesta, urmează a fi construit în viitorul apropiat în funcție de timpul în care se vor strânge banii necesari pentru a fi construit. Centrul va dispune de camere de cazare provizorii pentru persoanele care nu au unde locui din diverse motive, săli de terapie pentru copiii cu afecțiuni locomotorii și dușuri exterioare pentru oamenii străzii. Cei interesați să susțină asociația Povestea mea, pot lua legătura cu membrii acesteia pentru a afla cum pot ajuta. Îi găsiți pe pagina de Facebook Povestea Mea (în articol, se poate adăuga link extern pe cuvântul Facebook)https://www.facebook.com/povesteamea , sau la următoarele detalii de contact:

Website: www.povesteamea.ro

Număr de telefon: 021 9312

Adresa de e-mail: [email protected]

Povestea mea este o asociație care menține aprinsă flacăra speranței în bine și în omenie. Ne arată o latură frumoasă a societății și ne îndemnă să ne alăturăm acțiunilor umanitare. Și, într-adevăr, mulți membri ai comunității lor au recunoscut că nimic nu le aduce o mulțumire mai mare ca atunci când faci o faptă bună fără a aștepta nimic în schimb. Poate acesta este și motivul pentru care Cristian și colegii săi de la Povestea mea continuă să se implice în cazuri umanitare, sacrificându-și timpul și efortul pentru a face bine. Datorită oamenilor ca ei, putem avea certitudinea că există și oameni buni printre noi, oameni care sunt dispuși să ajute și să susțină cazuri speciale ale societății în care trăim.

PayPal : https://paypal.me/povesteamea

REVOLUT: https://revolut.me/povesteamearo

REVOLUT: 0772007008

ConturiBancare:

Asociatia Povestea Mea

RON : RO07BTRLRONCRT0536856701

EUR : RO54BTRLEURCRT0536856701

BIC / SWIFT : BTRLRO22

Deschis la Banca Transilvania

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close