Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 sfaturi importante pentru petrecerea copiilor cu animatori

3 sfaturi importante pentru petrecerea copiilor cu animatori

Urmeză ziua de naștere copilului tău? Atunci pregătește-i cea mai tare petrecere pentru copii cu animatori! Tu și cu cel mic puteți fi ce mai buni organizatori. Ține cont de dorințele lui și vei reuși să faci o petrecere memorabilă.

3 sfaturi importante pentru petrecerea copiilor cu animatori
de Georgiana Adam    |    05 Iul 2021   •   10:53

Iată trei sfaturi mai puțin știute, ele reprezintă fapte mici care contează foarte mult, deci ține cont de ele.

Gândește-te și la adulți

Chiar dacă vorbim despre pretrecerea copiilor, trebuie să ții cont că aceștia vin însoțiți de adulți. Fie că vorbim de părinți, bunici, unchi sau mătuși este nevoie să le acorzi atenție. Primul lucuru pe care ai putea să îl faci este să îi organizezi la masă.

Așează-i pe fiecare astfel încât să poată purta discuții cu oameni noi. Întreabă cu câteva zile înainte de eveniment dacă cineva este vegetarian sau are alergii și pregătește ceva special pentru acele persoane. Asigură-te că fiecare se simte bine și mulțumește-le că au participat la evenimetul organizat de tine

Cadouri pentru invitați

Suntem obișnuiți ca la o petrecere sărbătoritul să fie singurul care primește cadouri. Dar cum ar fi dacă toți ceilalți copii ar primi? Copiilor le plac surprizele, așa că încercă să le faci și tu o surpriză unică. Află care este personajul preferat al piticilor și apelează la SuperParty pentru animatori petreceri copii. Se va crea o adevărată atmosferă de petrecere.

Pe lângă faptul că vor face jocuri deosebite și concursuri interesante, animatorii pot crea, alături de copii, diverse articole cum ar fi slime, pandantive sau tablouri. Prichideii se vor bucura foarte mult pentru că procesul creativ le va dezvolta abilitățile și pot păstra amintire lucrul făcut de ei.

Cadourile sărbătoritului

Prima acțiune pe care o fac invitații atunci când ajung la petrecere este să ofere cadourile. Deci învață-l pe micuțul tău să le mulțumească tuturor indiferent de complexitatea și mărimea cadourilor. Unii copii au tendința să creadă că un cadou nu este important dacă e mic, dar poate chiar acolo se ascunde ceva extraordinar.

După ce copilul tău primește cadourile, îți recomandăm să le iei și să le duci într-o altă încăpere, astfel nu va mai avea tentația să le desfacă. La majoritatea petrecerilor importante sunt și animatori de petreceri pentru copii, iar cei de la SuperParty fac activități interesante cu cei mici, în cazul în care cadourile ar fi desfăcute în timpul petrecerii nimeni n-ar mai participa la activități, copii ar fi atenți la mașinuțe și păpuși, multe piese din jocuri s-ar putea pierde și așa totul ar deveni un haos.

Asigură-te că toate jucăriile stau într-o cameră separată astfel încât copii să se poată juca cu animatorii la petrecere, fără a fi distrași.

De cele mai multe ori suntem atenți la detaliile mari cum ar fi ziua, locația, contextul și nu mai dăm importanță lucrurilor mărute. Scopul unei petreceri este ca toată lumea să se distreze și să se simtă bine. Dacă vei ține conte de sfaturile de mai sus, petrecerea organizată de tine va avea cel mai mare succes și toată lumea va fi fericită!

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close