Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 4 reguli pentru a alege rochia de mireasă perfectă pentru tine

4 reguli pentru a alege rochia de mireasă perfectă pentru tine

Ziua nunții este cu siguranță unul dintre momentele memorabile ale vieții tale, iar lucrurile trebuie să se desfășoare absolut perfect când vine vorba de aceasta.

4 reguli pentru a alege rochia de mireasă perfectă pentru tine
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mai 2022   •   09:06

În vreme ce toate elementele și detaliile specifice organizării nunții pot fi externalizate și preluate de către un weeding planner profesionist, un singur lucru ține exclusiv de tine, ca mireasă, în cea mai specială zi a ta și anume rochia de mireasă. Pentru a te bucura de cea mai frumoasă experiență și pentru a fi tu în centrul atenției în ziua nunții tale, iată câteva reguli de care ar trebui să ții cont atunci când alegi rochia de mireasă.

Alege un magazin potrivit din care să cumperi

Documentarea în ceea ce privește magazinul din care vei cumpăra rochia este un aspect foarte important. Ce modele de rochii de mireasă îți oferă? Ce materiale sunt folosite? Există varietate în tipurile de rochii? Sunt acestea actuale, moderne? Acestea sunt întrebările la care trebuie să răspundă un magazin care oferă ținute pentru ziua nunții, iar tu va trebui să alegi magazinul care bifează cele mai multe dintre cerințe. În definitiv nu vorbim depre orice rochie de mireasă ci despre ACEA rochie de mireasă perfectă ca tine!

Alege un model potrivit corpului tău

Nu lăsa pe nimeni să dicteze stilul rochiei pe care o vei alege. Cu siguranță ți-ai imaginat un anumit model de rochie de mireasă pentru tine, bazându-te pe forma corpului tău. Rochia de mireasă și corpul tău trebuie să conlucreze perfect și să se complimenteze reciproc. Așadar alege o rochie de mireasă de tip prințesă, dacă ai un bust generos sau alege o rochie de tip sirenă, cu trenă, pentru a-ți evidenția talia de viespe. Nu opta pentru rochii foarte încărcate, ci încearcă să te axezi cât mai mult pe ideea de bun gust și simplitate specifică tendințelor moderne.

Alege un brand care pune accent pe calitate

Cele mai frumoase rochii de mireasă sunt cele în care te simți cel mai bine și în care te simți în largul tău. O rochie de mireasă comodă, în ciuda eleganței acesteia, este realizată din materiale fine, calitative, așa că va trebui să cauți acele modele care să satisfacă această cerință.

Pentru a nu greși, poți opta pentru modele de rochii de mireasă de la branduri alese și de către diferite persoane cunoscute, cum ar fi Salonul Bella Sposa, unde poți găsi modele de rochii de mireasă pline de feminitate și bun gust, care te evidențiază pe tine în cea mai importantă zi a nunții tale.

Salonul Bella Sposa este un brand care pune accentul pe rafinament și pe eleganță și care oferă pe lângă cele mai prețioase rochii de mireasă și rochii de seară cu adevărat excepționale, care să transforme orice invitată într-o adevărat apariție demnă de covorul roșu.

Alege un modele modern de rochii de mireasă

Cel mai probabil fiecare mireasă și-a imaginat cum va arăta rochia ei de mireasă, însă dincolo de o proiecție feerică a copilăriei, ar trebui să vezi pur și simplu ce se poartă în prezent pentru a nu risca să alegi greșit. În prezent se poartă modele de rochii de mireasă diafane, dar îndrăznețe în același timp și accesorii delicate, care te pot transforma într-o adevărată prințesă modernă.

Alege rochia de nuntă din magazinele cu tradiție, care acordă atenție viitoarelor mirese și tot sprijinul necesar în alegerea rochiei perfecte, precum Salon Bella Sposa. Specialiștii și designerii din acest salon te vor ajuta cu detalii și sfaturi astfel încât să poți alege cu ușurință rochia perfectă de mireasă pentru unul dintre cele mai importante evenimente ale vieții tale.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close