Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 modele de rochii elegante întotdeauna la modă

5 modele de rochii elegante întotdeauna la modă

Rochia este o piesă vestimentară care conferă întotdeauna feminitate și senzualitate.

5 modele de rochii elegante întotdeauna la modă
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2022   •   15:40

Cum garderoba noastră trebuie să includă și acest tip de ținute, care să fie mereu apreciate și actuale, ne-am gândit să venim cu câteva recomandări, care vizează 5 modele de rochii elegante, întotdeauna la modă.

Înainte de a trece la enumerarea tipurilor de rochii pe care le-am selectat pentru această prezentare, trebuie să menționăm că o garderobă reușită va dispune obligatoriu de rochii de calitate, din materiale deosebite, cu croieli și modele care se potrivesc tipului de siluetă.

Iată care sunt cele 5 modele de rochii elegante, întotdeauna la modă:

Rochie cu imprimeu floral

Fie că vorbim despre rochii elegante lungi și vaporoase, fie de una midi, pe linia corpului sau de una oversized, cu volane sau mâneci bufante, rochiile cu imprimeuri florale sunt mereu la modă și se potrivesc oricărui tip de siluetă. Culoarea aleasă pentru fundalul imprimeului va fi cea cu care putem jongla pentru a da mai multă suplețe sau amploare taliei. Evident cele în culori mai închise sunt pentru persoane mai plinuțe, dar se potrivesc și celor care vor să pună în evidență o talie de viespe.

Rochii din mătase naturală

Acesta este un tip de rochie eleganta, care cu siguranță o vom putea purta foarte mult timp. Materialul vaporos, ușor și rafinat este o alegere potrivită atât pentru un model pe care să-l purtăm la birou sau la o întâlnire de afaceri, cât și la o petrecere sau eveniment special de familie. Mătasea este materialul pe care putem miza cu încredere, oricare ar fi vârsta sau preferințele vestimentare.

Rochie lungă

O rochie care poate da înălțime și în plus este și foarte rafinată, pentru serile răcoroase de vară sau pentru o petrecere privată, este cea lungă, largă pe talie sau în stil oriental. Poate fi realizată din materiale ușoare și vaporoase, așa cum este voalul sau mătasea, în culori simple sau pastelate. Modelul ales pentru partea de jos poate fi cu pense, cloș sau cu volane. Pentru mai multă senzualitate se poate merge pe varianta cu crăpătură amplă pe un picior sau la mijloc. Pentru orice ocazie am alege acest model putem merge la sigur pe efectul obținut.

Rochie largă cu volane

O rochie casual, ce nu trebuie să lipsească din nicio garderobă, este cea lejeră, cu volane, ce pot pleca imediat de sub linia sânilor sau de la talie. În funcție de material, calitate și imprimeu, poate fi utilizată atât ca ținută de birou, cât și ca rochie de mers la shopping sau în vacanță. Pentru a dezvălui sau acoperi cât mai mult se poate merge pe varia asimetrică, mai lungă în spate, până la genunchi sau chiar la nivelul gambei. Culorile pot fi uni, pastelate sau vii și electrice.

Rochie de seară

Pentru că sezonul nunților este aproape, ar fi bine să ne cumpărăm din timp o rochie de seară sau de ocazie. Cel mai sigur și mai bine este să o facem cât mai din timp și pe îndelete. Cunoscându-ne mai bine gusturile, încercând și descoperind ce ne avantajează și ce ne place, putem merge la sigur cu ținuta aleasă pentru următorul eveniment familial important. Cum la multe dintre nunțile sau botezurile de familie ne întâlnim adesea cu aceleași persoane, cel mai bine este să ne afișăm mereu cu ceva nou și foarte elegant. Ținuta poate fi apoi refolosită pentru alte evenimente, la care lumea va fi mai restrânsă și nouă.

Rochiile nu trebuie să lipsească niciodată din ținuta unei femei. Cu cât mai variate, diversificate cromatic și adaptate locului în care le purtăm, cu atât mai bine. Pentru inspirație, poți arunca o privire într-un magazin online cu foarte multe rochii, așa cum este Zonia.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close