Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 oferte pentru sejururi pe litoralul bulgăresc, în septembrie, de la Hello Holidays

5 oferte pentru sejururi pe litoralul bulgăresc, în septembrie, de la Hello Holidays

Vrei să mergi la mare în septembrie? Ai luat o decizie foarte bună! Multe persoane spun că este mult mai bine să mergi în extra-sezon, deoarece temperaturile sunt mai suportabile și de asemenea este mult mai liber.

5 oferte pentru sejururi pe litoralul bulgăresc, în septembrie, de la Hello Holidays
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Aug 2022   •   13:10

În continuare, îți vom prezenta câteva oferte de sejururi Bulgaria 2022 pentru luna septembrie, de la Hello Holidays. Sperăm să îți placă și să alegi unul dintre ele pentru o vacanță de vis. Sunt sejururi cu autocarul, astfel că nu va trebui să îți faci griji nici măcar în privința transportului.

Primul sejur pe care ți-l recomandăm este în superba stațiune Albena. Dacă îți dorești un concediu liniștit, atunci trebuie să alegi această destinație.

Poți petrece 3 nopți în regim all-inclusive și poți beneficia de transport cu autocarul, dacă alegi un Sejur Bulgaria - Albena la Boryana Hotel.

În plus, beneficiezi și de asistență turistică inclusă în pachetul turistic. Hotelul Boryana de 3 stele este situat pe plajă, lângă rezervația naturală Baltata, astfel că vei avea o priveliște de vis.

Îți dorești o vacanță pe care să nu o uiți prea curând? Sau poate câteva zile în care cuvântul de bază să fie ,,romantismul”? Atunci alege cu încredere un Sejur Bulgaria - Nessebar, la Sol Nessebar Palace Hotel.

Dacă nu știi deja, Nessebar este cea mai veche stațiune de pe litoralul bulgăresc și una dintre cele mai vechi așezări din Europa. Un loc plin de istorie, boem, de care te vei îndrăgosti garantat. Este stațiunea perfectă pentru o lună de miere, așa că dă-i o șansă și nu vei regreta. Pachetul turistic include 3 nopți de cazare la hotel de 5 stele, în regim all inclusive și transport cu autocarul.

Nu puteam să nu îți recomandăm și Sunny Beach, stațiunea îndrăgită de toți turiștii. Este o stațiune în care distracția se completează cu relaxarea. Aici, poate veni orice turist, indiferent dacă își dorește relaxare sau distracție, deoarece vei găsi locuri amenajate pentru toată lumea. Sugestia noastră este un sejur de 3 nopți, cu autocarul, la Royal Helena Park, de 5 stele. Pachetul turistic include transportul cu autocarul, cele 3 nopți de cazare și asistență turistică.

O destinație mai puțin cunoscută, dar foarte frumoasă este și Sveti Vlas. Astfel, îți propunem un sejur de 3 nopți, cu autocarul, la Caesar Palace de 4 stele, în regim all inclusive. Este un sejur unde te vei bucura de orice îți dorești și în care te vei relaxa într-un cadru de vis. Priveliștea este de neuitat, așa că îți recomandăm această destinație excepțională.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm și un sejur în Obzor, la Miramar Hotel Obzor, de 3 nopți, cu autocarul. Este un hotel de 4 stele și te vei bucura de regim ultra all-inclusive. Suntem siguri că îți vor plăcea atât hotelul, cât și împrejurimile.

Dacă ți-au plăcut aceste pachete turistice, intră pe site-ul Hello Holidays și alege-ți preferatele pentru o vacanță de vis!

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close