Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Accesoriile recomandate la ținuta elegantă. Ce să alegi

Accesoriile recomandate la ținuta elegantă. Ce să alegi

Orice outfit poate fi scos în evidență cu accesoriile potrivite. O ținută elegantă trebuie să aibă câteva elemente, care să îi confere strălucirea de care are nevoie.

Accesoriile recomandate la ținuta elegantă. Ce să alegi
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2022   •   16:58

Sunt puține accesorii recomandate pentru a conferi complexitate și rafinament ținutei. Printre acestea se numără geanta, ceasul și bijuteriile, eșarfa sau cureaua. 

O ținută elegantă poate fi realizată în orice anotimp, indiferent de prilej. Totuși, pentru ca outfit-ul să fie spectaculos, accesoriile sunt esențiale. Unele dintre acestea sunt necesare, altele sunt opționale, în timp ce o altă categorie poate fi reprezentată de cele care oferă o pată de culoare. 

Trendurile în modă se schimbă permanent, însă accesoriile care pot pune în valoare o ținută elegantă sunt aceleași. O achiziție bine făcută, poate însemna o multitudine de variante de utilizare. Îți prezentăm câteva dintre accesoriile care nu trebuie să lipsească din garderobă, pentru a te putea descurca în orice ocazie. 

1. Geanta

Geanta este utilă, funcțională, dar și un accesoriu potrivit unei ținute elegante. Cumpără genți de calitate, de la branduri cunoscute, versatile, astfel încât să le poți utiliza pentru ocazii variate. Crezi că sunt produse care îți depășesc bugetul? Există și variante accesibile. Alege să ai în dulap genți de lux, care te vor ajuta să ieși în evidență. Urmărește reducerile și poți să cumperi în timp, mai multe produse de calitate. 

2. Ceasul

Un ceas frumos lucrat, o bijuterie în adevăratul sens al cuvântului, poate fi necesar pentru a completa ținuta elegantă. Un produs clasic, de calitate sau unul cu design modern, este și funcțional, dar și un mod de accesorizare a unui outfit, cu ocazia unui eveniment aparte. 

3. Bijuteriile

Bijuteriile sunt preferatele multor femei, dar sunt și accesoriile perfecte pentru definirea unei ținute. Un colier cu pietre prețioase, unul cu un pandant cu diamante, un inel minunat lucrat din aur sau platină cu un diamant central, o pereche de cercei cu rubine, sunt doar câteva dintre sugestiile de bijuterii, menite să te ajute să strălucești, într-o ținută elegantă. 

4. Eșarfa din mătase

Nu este un lucru învechit, dacă aceasta este ideea care îți vine în minte când auzi cuvântul eșarfă. Sunt minunate bucăți din mătase, lucrate extraordinar, care îi pot oferi ținutei tale elegante un plus de rafinament. Nu uita că o eșarfă în culori puternice poate fi accentul de culoare necesar outfit-ului. 

5. Cureaua de calitate

Unele rochii elegante au nevoie de o curea pentru a le conferi un design armonios. Întotdeauna este bine să ai în dulap cel puțin o curea simplă, clasică, pe care să o poți utiliza pentru mai multe variante. Totuși, dacă ținuta este extravagantă, și cureaua trebuie să fie pe măsură. 

Uneori o centură lată, frumos lucrată, cu broderie sau pietre semiprețioase, poate fi ideală pentru a sublinia o talie subțire, dar și pentru a evidenția o rochie lungă. 

6. Accesorii pentru păr

Femeile cu părul lung sau mediu trebuie să fie atente și la modul în care aleg să poarte părul la o ținută elegantă. Este nevoie de câteva accesorii pentru păr, care să ofere susținere, strălucire, să fie practice sau să pună în evidență un coc sau o împletitură deosebită. În plus, și aceste accesorii pot fi cu pietre prețioase sau semiprețioase.

7. Încălțămintea specială

Un outfit spectaculos, indiferent de sezon, trebuie să fie accesorizat cu o pereche de pantofi, sandale, cizme sau botine. Alege mereu încălțămintea potrivită ținutei, în culorile preferate, astfel încât imaginea pe care o transmiți să fie una memorabilă, păstrând, în același timp, echilibrul cromatic al ținutei. 

8. Ochelarii de soare

Pentru o ținută elegantă de zi, la un eveniment care va avea loc în mediul exterior, un must-have sunt ochelarii de soare. Sunt foarte multe modele de ochelari de soare, produse de brand, pline de rafinament, din care poți alege perechea potrivită pentru tine, ținând cont de forma feței, pentru o apariție divină. 

O ținută elegantă, cu accesoriile potrivite, ținând cont de împrejurare și anotimp, poate să te scoată din anonimat și să te transforme într-o zeiță. Fiecare accesoriu ales cu grijă, utilizat în combinațiile potrivite, pentru a menține echilibrul outfit-ului, îți vor garanta un look proaspăt, în trend. 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close