Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Un acoperiș retractabil pregătit pentru orice! Despre pergole bioclimatice cu aluminiu

Un acoperiș retractabil pregătit pentru orice! Despre pergole bioclimatice cu aluminiu

Vrei să ai o terasă potrivită pentru orice anotimp? O poți construi alături de Sun Leader, cu un acoperiș retractabil pregătit pentru orice. Despre pergole bioclimatice cu aluminiu.

Un acoperiș retractabil pregătit pentru orice! Despre pergole bioclimatice cu aluminiu
de Georgiana Adam    |    08 Apr 2021   •   13:02

Te-ai întrebat vreodată ce face ca o terasă să fie pregătită de utilizare, chiar și în condiții extreme? Materialele din care se construiește, recomandările de folosire sau accesoriile cu care este completată sunt doar câteva elemente care fac parte din răspuns. În rândurile de mai jos îți vorbim despre un acoperiș retractabil pregătit pentru orice, sub forma unei pergole bioclimatice cu aluminiu.

Poate ai făcut cunoștință din ce în ce mai des în ultima vreme cu conceptul de terase All Seasons sau terase retractabile pentru orice anotimp. Iar datorită pandemiei de COVID-19 prin care trecem, poate te-ai gândit și tu să acorzi mai multă importanță terasei. Dacă da, îți confirmăm că, datorită companiilor specializate precum Sun Leader din domeniul de acoperiri și închideri terase, există soluții care să te determine să te relaxezi pe terasa de acasă oricând, în orice anotimp. Sau, dacă administrezi o locație comercială sau în HoReCa, să amenajezi o astfel de terasă pentru relaxarea și confortul clienților tăi.

Aceste soluții se regăsesc sub formă de pergole cu acoperiș retractabil și sunt soluții moderne, compatibile cu tehnologia de astăzi și proiectate cu rezistență pe termen lung.

Cum poți construi o terasă retractabilă All Seasons? Și, mai important, cum ai un acoperiș retractabil pregătit de orice?

Există două mari categorii de pergole cu acoperiș retractabil pentru terase: cu membrană PVC în triplu strat cu inserție de carbon, și bioclimatice cu lamele de aluminiu. Ambele variante vin cu structură de aluminiu extrudat vopsită în câmp electrostatic pentru rezistență în timp cât mai mare, ușoară și adaptabilă pe dimensiuni foarte mari. Diferența dintre ele constă, însă, în acoperișul cu care vin aceste structuri de aluminiu.

Dintre acestea, pergolele bioclimatice cu lamele de aluminiu sunt cele mai pregătite pentru orice, în special pentru căderi mari de zăpadă.

O pergolă retractabilă bioclimatică este o variantă foarte potrivită pentru utilizare pe timp de iarnă, foarte elegantă și modernă, respectând și normele de siguranță. În același timp, sunt foarte utile și pe timp de vară datorită lamelelor retractabile și rotative.

Ce îți oferă Pergola Bioclimatică pe terasă?

  • Umbrire și protecție față de soare. Lamelele de aluminiu retractabile îți acoperă complet terasa atunci când soarele este foarte puternic, și te lasă să te bucuri de zile de vară răcoroase.

  • Lumină naturală pe terasă și aerisire. Cu ajutorul lamelelor de aluminiu rotative poți păstra terasa parțial acoperită, astfel încât lumina naturală să pătrundă pe terasă, iar aerisirea să se facă mai ușor atunci când terasa este închisă în lateral.

  • Impermeabilitate și protecție față de ploaie. Imediat ce pleacă soarele, poți retrage lamelele și acoperi terasa astfel încât fii protejat de ploaie. Toată apa preluată de pe acoperiș se scurge prin stâlpii de susținere către sol, avantaj care te scapă de scurgerile masive de apă și infiltrații.

  • Protecție față de zăpadă. Pe timp de iarnă, lamelele izolate termic susțin o greutate de peste 200 kg zăpadă/mp. Astfel, poți ține terasa acoperită și pe timp de iarnă, în timp ce bei o cafea fierbinte și privești panorama.

Alături de beneficiile prezentate mai sus, faptul că aceste pergole bioclimatice pot fi accesorizate cu sisteme complementare face ca terasa să fie cu adevărat potrivită pentru orice anotimp. Cu un acoperiș retractabil de acest fel poți fi și tu pregătit/ă pentru orice schimbare meteo!

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close