Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Află cum poţi câştiga bani rapid prin achiziţii de pomi fructiferi

Află cum poţi câştiga bani rapid prin achiziţii de pomi fructiferi

Simplul fapt ca locuiesti la casa reprezinta un mare avantaj pentru ca ai posibilitatea reala de a cultiva pomi fructiferi.

Află cum poţi câştiga bani rapid prin achiziţii de pomi fructiferi
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Noi 2022   •   11:00

Te-ai gandit in ultima vreme ce ar trebui sa faci pentru a castiga niste bani pe langa venitul tau lunar? Este o intrebare la care se gandesc foarte multi romani, insa, putini si gasesc raspunsul. Secretul sta in pomi fructiferi. Exact cum ai citit, fructe! De ce crezi ca este aceasta solutia ce iti poate asigura bani in plus? Simplu, ajungi sa economisesti, si daca livada ta produce suficient de bine, poti pe viitor sa deschizi o mica afacere locala. Care este cererea in momentul actual pe piata? De produse BIO, naturale, de la fermieri locali ce cultiva 100% romaneste. Asta poti face si tu!

Pomi fructiferi si o multime de avantaje pentru familie

Simplul fapt ca locuiesti la casa reprezinta un mare avantaj pentru ca ai posibilitatea reala de a cultiva pomi fructiferi. Insa, ce avantaje iti poate aduce achizitionarea lor? Este destul de simplu si pentru a te lamuri, intrebarea suna astfel: familia, tu, consumati des fructe/ mergeti la piata sa alegeti cele mai frumoase mere, mereu kilogramul fiind si mai scump? Daca raspunsul este DA, atunci urmatoarele motive pentru care ar trebui sa cumperi pomi, te vor convinge:

  • De ce sa cumperi fructe cu peste 10 lei/kg, cand poti investi banii respectivi in proprii pomi fructiferi?

  • Sursa de produse naturale, 100% romanesti din gradina ta. Un mare plus pentru sanatatea celor mici si a familiei.

  • Afacere locala dezvoltata prin intermediul unei livezi de pomi fructiferi.

Stiai ca un pom tanar produce 2 kilograme de fructe, insa, unul ajuns la maturitate poate sa produca si pana la 15 kilograme de fructe? Nu sunt aceste cantitati avantajoase pentru a iti deschide si o afacere locala?

Un venit asigurat datorita unei livezi

De ce este benefic sa dezvolti si o afacere pe plan local? Pentru ca statisticile demonstreaza cum romanii sunt innebuniti sa gaseasca acei oameni din mediul rural ce produc 100% romaneste. O multime de persoane renunta la produsele din market, fiind in cautarea unor producatori din mediul rural ce cultiva fructe si legume BIO. Naturaletea este pe primul plan in momentul actual, pentru ca sanatatea este compromisa din cauza multor factori. Din acest motiv familile, in special cele cu copii, cumpara periodic de la afacerile locale. Astfel ca, sa nu fie oare avantajos sa dezvolti o mica afacere pe baza cresterii de pomi fructiferi?

Produse de calitate si naturale

Inca un plus castigat din cresterea de pomi fructiferi este reprezentat de produsele pe care le poti prepara din fructele culese. Acestea sunt o sursa de hrana pentru propria familie, caci cu siguranta uneori ajungi sa cumperi si un gem de cirese sau compot de piersici, si nu esti singurul care face asta. Pe langa fructele proaspete pe care orasenii le cauta, ai siguranta ca si produsele obtinute din ele sunt la mare cautare. Sa nu fie acesta un motiv in plus pentru care cultivarea de pomi fructiferi este o metoda de a castiga bani rapid? Este timpul sa pui in discutie acest subiect si sa intelegi ca reprezinta o alternativa eficienta de investitie.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close